nesic1 266 Napisano Jul 26, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozadi kod repa sa, cini mi se, leve strane imas bravu, odkljucas je i povuces na dole polugu iza nje i skines sediste... A sto se alata tice sa desne strane, nisam siguran za stranu, imas u produzetku plastike jezicak, pise pull, povuci ga i skinuces celu plastiku i videces alat... Juce odradih prvu registraciju i izasla me 7.250 din, preko takova, koliko je vas izasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Jul 27, 2008 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan @nesic hvala na odgovoru uspeo sam. Nisam jos registrovao tek sam ga kupio pa sad i nisam pri parama a i jos nemam A kategoriju pa mislim prvo da polazem pa onda da ga registrujem. Hvala ti jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozadi kod repa sa, cini mi se, leve strane imas bravu, odkljucas je i povuces na dole polugu iza nje i skines sediste... A sto se alata tice sa desne strane, nisam siguran za stranu, imas u produzetku plastike jezicak, pise pull, povuci ga i skinuces celu plastiku i videces alat... Juce odradih prvu registraciju i izasla me 7.250 din, preko takova, koliko je vas izasla Mene je za moj isto tako nesto slicno izasla registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Jul 27, 2008 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako bih mogao da sredim pokazivac nivoa goriva (pokazuje samo malo goriva) u prodavnici su mi rekli da ce se verovatno posle voznje i treskanja na putu samo popraviti ali za sada nista a posto jos uvek nemam polozeno nemogu da ga vozim do servisa. Pa me interesuje dali je jos neko imao istih problema i dali bi to mogao da sam sredim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nista neradi na svoju ruku, ako je u garanciji pravac servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet bi bio isti kao sto ti je da Nash. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desilo kad sam kupio motor, teraj u servis, a ako bas ne mozes napuni rezervoar sa jedno desetak litra, meni je proradio merac kad sam sipao gorivo, u rezervoar ti staje oko 14 L, a ako cvrckas po 2 litra merac ne pokazuje nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Jul 28, 2008 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok teracu u servis inace sam i sipao 10l a u njega staje 11l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet na poslu... Merac ce uvek da zeza,bar je tako kod mene. Radi ali zna da zabode i posle par rupa se "popravi". Ali teraj u servis, mene je mrzelo da idem. Mozda bude bolje kada ga zamene. Jeli isao neko u Belu Crkvu? Ja nisam hteo zbog vremena a i imao sam posla,tako da sam se juce samo provozao po okolnim selima... Ko je za Veliku Gradisku? Ajde da se dogovorimo pa idemo!?! Od BGa ima oko 100 km,kazu da ce biti lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dzax, kaze bi Blackbite da ste se lepo navozali, fina mala ruta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo smo se provozali, bas mi je prijalo posle onih kisnih dana. Nekih 50km smo pregazili, steta samo sto nas nije bilo vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da se pohvalim,nova tank torba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa lepo, lepo! Cestitam! Moze li da se zna cena tank torbe? Treba mi neka torbica pa me zanima cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moze,a sto ne bi moglo ;D ,2500 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko neki dobar servis za keeway u okolini jagodine, znam da ima u cupriji ali mi nesto ne ulivaju poverenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ forrest Pa ti bas resio da ga tovaris. Planiras put na Mont Everest, ili to onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa lepo, lepo! Cestitam! Moze li da se zna cena tank torbe? Treba mi neka torbica pa me zanima cena. Ako je cena prioritet - kineski ranac i cetiri magneta iz neispravnih hard diiskova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Zamisli ti tu budzevinu! ;D Pre cu dati 2500 din za pravu stvar, ne moramo sve imati kinesko ;) :) Kako ti je samo palo na pamet?!? :D E bas sam se nasmejao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @ forrest Pa ti bas resio da ga tovaris. Planiras put na Mont Everest, ili to onako ma brate,uvek treba prostora za nesto,od viska glava nikad nije bolela ;D :D :D Zamisli ti tu budzevinu! ;D Pre cu dati 2500 din za pravu stvar, ne moramo sve imati kinesko ;) :) Kako ti je samo palo na pamet?!? :D E bas sam se nasmejao... magneti iz HDD-a su mocna stvar,probaj,pa ces se uveriti.I ja razmisljam da ih dodam ovde,posto me tip ispalio,narucio sam sa magnetima,a on nabavio bez(verovatno da bi se vise ugradio).Ali se lako montira,a ima kao platformu,od koje se ranac odvaja brzo jednim rajsfeslusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK to, meni je smesno "kineski ranac i magneti iz HDD-a", patent... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,sve vas pozdravljam iz.....ne znam odakle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,sve vas pozdravljam iz.....ne znam odakle Немој да си безобразан! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK to, meni je smesno "kineski ranac i magneti iz HDD-a", patent... :D Iako izgleda kao da je moja ideja, posto sam sklon DIY budzevinama, nisam ja izmislio. To je stara bajkerska fora Ne znam kako se tacno zovu ti magneti, ali to je najjaca vrsta magneta koja postoji, ako se ne varam. Recimo da bi dva takva magneta od dva kvadratna centimetra bila u stanju da drze pun ranac zalepljen za plafon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene situacija hronoloski, ukratko, prilicno ocajno i placucim glasom sledeca: Do sada sam na Kinroudu 250 menjao: * Pukao blatobran * Pukao roll bar * Pukao srednji nogar za podizanje motora * Otpao poklopac naslona iza suvozaca * Automat migavaca i greska na el. instalaciji * Kilometar sat nije pokazivao preko 70 km/h * Cevi koje provode smesu od karburatora do klipova ispucale, pustale vazduh, motor zato trzao ko besan u prvo vreme, ja mislio zbog neiskustva da tako mora dok se ne razradi, a i serviser mi tako rekao * Ispod sedista postoji plasticna kutija u koju se smestaju strujni automati i sl, nije bila ni montirana, tek naknadno ugradjena Vrlo verovatno sam nesto i preskocio, potisnuo, kako god... Napominjem, za svaku od ovih intervencija sam isao do Nove Pazove, najcesce je zena isla zamnom kolima, p ame vracala, a onda me za par dana ponovo vozila da pokupim motor. Do tamo imam 35 km, nedao bog da zivim dalje, do sad bih verovatno zapalio motor. Trenutni status: Ne radi kilometar sat iako je zamenjen. Motor ok ide do 4.000 obrtaja, a tada ga mu se zvuk pretvara u brundanje struga, stravicne vibracije, katastrofa. Odvezao sam kod servisera zbog kilometar sata i toga brundanja prosli cetvrtak, u subotu me odvezla zena po motor (aman dokle bre!) pokupio sam ga, na putu do kuce sam provalio da su vibracije i urlanje nepromenjeni, i da kilometar sat i dalje ne radi?! Sad mi je majstor rekao da dovezem motor (Opa, novi momenti?!?!?!) izgleda je sad crkao karburator, pa da ostavim motor, zamenice ga, takodje i kilometar sat. Ja cu jos ovaj put da odvezem motor. Samo, ovaj put ne dam zeni da me vozi, vraticu se autobusom, nemam srca vise da je cimam zbog moje ljubavi prema motorima, ocito pogresnog uvoznika, pogresnog servisera ili sta vec! Ako ne bude sve ok, idem kod servisera da mu se krvave nane... i idem na drugi servis, a oni ima da plate racun. Sledeci korak, ako ne srede sve, je da zovem trzisnu inspekciju, ne polazem mnogo nade u to, ali mislim da je to poslednji korak za spas dostojanstva, na interese sam vec i zaboravio... Da ne pricam da mi je pola sezone propalo. Presao sam dosad 1.200 km i jebiga imao sve moguce kvarove. Pa vi meni sad kazite, drugari, ko je bre ovde lud!? Jesam se iscimao, skupio pare, jesam li potpisao ugovor i u kesu platio koliko su trazili? I sad ce oni meni da okrpe motor, ne bi li kako izasao iz garancije, i onda su slobodni? Je l tako treba? Da li su kinezi takvi, ili su samo kinroudi takvi ili je samo moj jebeni primerak takav? Vozio sam se sa Forestom, R.I.P.-om i dragonflyom, njihovi motori zvuce i ponasaju se dosta drugacije, ja sam do sada misli da je stvar u tome sto moj nije razradjen, ali sad vise ne mislim tako... Pozdrav drugari, savetujte, kad ubijem nekoga, bice kasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da li su kinezi takvi, ili su samo kinroudi takvi ili je samo moj jebeni primerak takav? Igleda da je tvoj primerak jedan od onih zbog kojih ljudi misle da se kinezi stalno kvare. Ne znam koliko ce ti to pomoci da ne ubijes nikog, ali ako ti je za utehu uglavnom se kod njih desi ono sto treba da se desi dok su u garantnom roku. Kad se srede eventualni nedostaci izazvani uglavnom nepazljivim i nestrucnim sastavljanjem, sto nasih - sto kineza, loseg transporta i slicnog, uglavnom dodje sve na svoje mesto i nema nekih naknadnih problema. Dzax i Zoo_Lee poseduju Kinroad, koliko vidim ne zale se nesto preterano, eventualno jos oni mogu da te posavetuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...