tommy.n 152 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Veliki kofer 47 litara, marke Far, staju dve velike kacige u njega, skoro nov, bio pola sezone samo na skuteru, neostecen, dva original kljuca, original ploca se skida na imbus... Cena 50 eura, najbolje SMS na 064 226 946 2 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi me pitaju da li ima plocu, da li odgovara od Givi-ja itd, postavljavam dve nove slike gde se vidi da kofer poseduje specificnu plocu sa kojom se vezuje i skida pomocu imbus srafa tj kljuca... Inace kofer izgleda i jeste kao nov samo svetlo blica daje cudan refleks pa na slikama izgleda malo drugacije... Imam dosta ponuda, ali kofer je u Obrenovcu, a ja na novom skuteru jos nisam napravio nosac kofera, medjutim verovatno sutra ili prekosutra cu ga nekako namestiti i preterati do Bgd-a i kome se bude svideo... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Evo tema gde se bas ovaj kofer vidi na velikotockasu... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/44102-kofer-za-dve-kacige-montaza/page__pid__762946#entry762946 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 13, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja ga kupio,stavio,extra legao...pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...