xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas u 14:04h u Ustanickoj ulici,kod trznog centra Konjarnik,stajem u stanicu bas lagano,sa 20-ak km/h i dok lagano usporavam cujem skripu guma iz daljine,dok kocim,gledam levo,nista,gledam desno kroz prozor u suprotnu traku i nista,nigde nista na vidiku,skripa se nastavlja ja taman stajem kad dum,cimnu se bus...pu jebem ti,reko ovaj mene udari,eto gde skripale gume. Izadjem napolje,ima sta da vidim,opel kadet,udario od pozadi,auto totalno unisten,leva strana kola kao voz da ga udario,naravno slikam,u tom trenutku staje policiska MANA i ne stizem slikati drugu stranu...a na busu...procenite sami Prevelika brzina,i nepaznja..dovoljno za najgore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 7, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel to pocetna ili sledeca stanica???ona pocetna je uzasna...dolazi do prelazaka iz trake u traku, pesaci cesto pretrcavaju a vozaci voze dosta brzo iz pravca bulevara.....tu ima dosta udesa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ona sledeca,za tu pocetnu znam,ona je rizicna,ali ova je bas ok,2 trake,bez guzve,tacno posle semafora. Mozda bi ovo trebalo u opste teme,ali posto se 20sec posle udesa pojavio motorista na drumu(policajac na Mani),reko da ovo stavim u motoristi na drumu Ko je nadlezan,nek premesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 7, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ta druga je bas ok....jos su poubacivali 2 semafora, lepo obelezili, mislim da ga je omamila vrucina, malo veca brzina,malo nepaznje, pogled u stranu, i kad se okrenes, preblizu si....kocnice, auto star 20 god, bez abs-a, blokada i samo prokliza pravo...srecom niko nije povredjen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan E,ali pazi,tragovi vode iz druge trake,ka busu.Ja koliko sam ga razumeo,kad je panduru objasnjavao,da je on isao levom trakom,i to malo brze,i vidi ispred sebe auto koji skrece desno ka zgradama,i smota u levu traku uz kocenje da ne udari njega,ali ja 15ak metara dalje vec stajem,i on kliza do mene... Kazem ti,cuo sam kocenje,onako dovoljno dugo,i tragovi su takvi,nema sta drugo nego to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovo je još i super kad je u autobusu, meni se juče desilo da oću iz 27marta da skrenem gore ka studenstkom trgu (ona ulica koja prolazi pored Maxija) i samo što sam dao migavac čujem skripanje... pošto imam naviku da očekujem neku glupost u saobraćaju pogledam u retrovizor i vidim neku ladu ili nešto slični kako kliza ka meni, brzo po gasu i jedno 10-15m napred skroz uz ivicu linije... lik prolazi pored mene sa intezivno tupastim pogledom... da se nisam pomerio garant bi me opleo po zadnjem točku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazi,to i ja radim,to jest pogledao sam u retrovizor,da vidim da ne skripi ka meni,da sam video da ide na mene,pustio bi kocnicu i dao malo gasa,lik bi uspeo da stane,ali ga ja nigde nisam video i jbg-a...tup... Jeste,sreca pa sam u busu,pa se stvarno ne bojim nikoga u saobracaju(da ce me povrediti),ali se bojim ipak stvari koje se desavaju,i ne moze ti biti sve jedno,pogotovo sto sam imao u zadnjih 30 dana 3 takva slucaja,pa su me poslali na vanredni lekarski pregled,i kod psihologa(pravilo firme) pa sam juce ceo dan se vukao po domu zdravlja dzordza vasingtona i radio ceo sistematski taj. I sad,sad opet ovo,pa mislim,zar opet treba da idem kroz sve to da prolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Kad te hoce, hoce te. Bedak. Nego me nervira sto su tebe poslali na lekarski, ako si ti kriv onda je isto kriv i direktor gsp-a, mora i on odmah na vanredni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ove budale, sto nas kose po BGD-u, se ne zalete u tvoj bus sa svojim kolima kao u motorcikliste... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 8, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti odvalio tablicu žešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sada kazna sa GSP jer su prosvirali nitne i "ostetili" tablicu :) :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam gde pise da tablica ne sme da se busi,sme ali da se time ne narusi njena citljivost i namena! Vidis da se nitne ne vide Joj,nemoj u mene da se zalecu,da me lupaju,daj da podelimo na jos neke autobuse Mnogo je da se svi u mene zapucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jul 8, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan greota nove tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...