grober94 0 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Radojica imam 17 god. iz Ivanjice sam vozim Apriliu Sr 50 i ljubitelj sam motocikla, nadam se da cu vec sledece godine voziti nesto jace i bolje i da cu moci da idem u obilazak Srbije i drugih zemalja... Pozz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Radojice. Dobrodosao,na pravom si mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 2, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti to Ruška kaže, onda budi siguran da je to tako. A pošto ste sugrađani i pošto imaš 17 godina,voliš motore, voziš apriliu... iskoristi priliku pa kad sretneš u gradu ovu Afriku (ako je još uvek ta) ....iskoristi priliku, zaustavi je i upoznaj Bajkera zbog kojeg ovde mnogi od nas još uvek sanjaju taj 24. avgust 2008... Ivanjicu i ''okolinu'' Dobro nam došao Radojice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Jun 2, 2011 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kocha, a kakva bi bila nego ista. Od ovog navedenog datuma do danas je presla celih 500km, kad nije bilo kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo tako Vule,vec mi skocila cena Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 2, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan znači... mora da se ponovi ''ono'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...