sloba.bgd 0 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri! Moje ime je Sloba, imam 19 godina, i vec par dana sam ponosni vlasnik svog prvog ozbiljnog dvotockasa U pitanju je Yamaha xj600n `98. godiste, i za prvi motor je taman kako treba Vozio sam skutere 5 godina, ali ovo je prvi put da vozim iole ozbiljniju masinu! Zaljubljenik sam u motore oduvek, cini mi se Cenim i postujem kolege na motorima (pa cak i one u plavom) i jako volim to sto postoji tolika zajednica ljudi koji se medjusobno pomazu i druze! To je izmedju ostalog i razlog zbog kog vec duze vreme pratim ovaj forum, a evo sade se i prijavljujem Prilicno sam nov u ovome, i imam jos dosta da naucim, ali mislim da sam dosao na pravo mesto! Zivim u Bg, i volim da se druzim, tako da se nadam da ce biti nekih skupova ili voznjica Srdacan pozdrav! Slobodan Dimic P.S. prilazem i sliku mog novog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao i neka je sa srecom, samo polako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...