cafe racer 643 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Difi jakna sa svim protektorima br. XL vrlo malo nosena prosle godine,,,kao nova,i dve kacige (andrea cardone) nove velicina (S) i (M),kacige preko kostaju oko 300e a posto mi stoje vec dve godine daj sta das i vozi,isto vazi i za jaknu,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu koje kacige Srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavke 0 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan zdravo, za koju visinu/tezinu je jakna i koja je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je xl kao sto pise znaci visina od 180-185 a tezina nemam pojma, ja imam 90kg a moglo bi i manje i vise posto ima kajseve za stezanje struka,,,, cena pojma nemam kome treba nek predlozi sam koja mu odgovara ,ko kupi jaknu moze da dobije uz nju i letnju bering jaknu za 20e, eto mislim da je ponuda drugarska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 79 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj br tel na PP za dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan 063 200 877 Braca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan KOja je cena kaciga? Mozda iznenadim devojku Jel imaju muske sa ovakvim dezenima? Gde si nabavio ove? Ja bih odmah uzeo jednu za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan KOja je cena kaciga? Mozda iznenadim devojku Jel imaju muske sa ovakvim dezenima? Gde si nabavio ove? Ja bih odmah uzeo jednu za mene kacige su stigle sa kolekcijom zenske galanterije (tasne kaisevi itd)igrom slucaja zavrsile kod mene ,pogledajte na int koliko se krecu cene .Ko donese 100e nosi obe kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Jakne otisle kolegi Laki13,u zdravlje da ih nosi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan KOja je cena kaciga? Mozda iznenadim devojku Jel imaju muske sa ovakvim dezenima? Gde si nabavio ove? Ja bih odmah uzeo jednu za mene kacige su stigle sa kolekcijom zenske galanterije (tasne kaisevi itd)igrom slucaja zavrsile kod mene ,pogledajte na int koliko se krecu cene .Ko donese 100e nosi obe kacige Inace obe su od prirodnog krzna i koze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 79 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas jakne. Sta reci? Kolega, jakne su fenomenalne a cena vise no DRUGARSKA. Svaka cast kolegi. LJudi kupujte kacige kome trebaju kolega kao prodavac je za svaku preporuku, mislim pri tom narocito na kvalitet i cenu.:care: pozzz laki13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas jakne. Sta reci? Kolega, jakne su fenomenalne a cena vise no DRUGARSKA. Svaka cast kolegi. LJudi kupujte kacige kome trebaju kolega kao prodavac je za svaku preporuku, mislim pri tom narocito na kvalitet i cenu.:care: pozzz laki13 hvala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan prodate i kacige juce moze kljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...