Laki TC 14 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi kožni prsluci, više kom.,pa me interesuje ko to radi po narudžbini za neke normalne novce. Ako sam trebao da stavim ovo u kupujem premestite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nikola Pavlović, MK АРХАНГЕЛ, 0641319519 Koji su novci u pitanju ne znam,ali u kvalitet se kunem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2902 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 2784 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Imamo majstora u SM, sa njegovom kozom , najkvalitetnijom, je 80-90 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan u vrscu covek sije od delova koze za 20e evra mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na www.modeka.de imaju prsluke weste 1652 70e i weste1650 60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Jun 29, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan ovde po italiji su od 40 pa na gore , ti od 40 nisu neki poseban kvalitet ali su ipak kozni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...