caleb 4 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem PROBIKER STREET (M velicina) 2.500 dinara ili moze zamena za L/XL Probane 2 puta ali su mi male, kao nove! http://www.getgeared.co.uk/PROBIKER_Street_Motorcycle_Gloves?sc=16&category=145 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Bogy 20 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Jesu to ovde rukavice? Ako jesu, na louis.de su 19.95 EUR. Spusti cenu, pa da pricamo. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu to ovde rukavice? Ako jesu, na louis.de su 19.95 EUR. Spusti cenu, pa da pricamo. Aha, a onda dodaj cenu postarine od 400-500 dinara i cekanje 2-3 nedelje dok ih ne dobijes od Sekule ili Bere , sto ce te onda izaci jos 10% gore jer Bera radi na proviziju. Tako da te izadje isto ili SKUPLJE. Prema tome pusti coveka da prodaje po ceni koju on zeli. Svaka roba ima svog kupca. Ako ti ne odgovara, produzi dalje, ali molim te nemoj da komentarises da li je nesto skupo ili ne. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Bogy 20 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Nemam komentar na ovo. Svako ima pravo da trazi za robu koliko zeli, isto tako svako ima pravo da za robu ponudi koliko zeli. Ako calebu odgovara moja ponuda, dogovoricemo se, a ako pak ne, svako nastavlja svojim putem, i nema ljutnje. P.S. Ja nikoga ne mrzim. Sve najbolje obojici, pozdrav. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caleb 4 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Jesu. To su te. Ja sam ih platio 25e ali ajde, nije problem da ih dam po toj ceni. Znaci 19.95 Kontakt 063/ 83 53 244 (po mogucstvu SMS u radno vreme) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caleb 4 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Bogy 20 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Samo da pohvalim momka. Sve kako je dogovoreno, i na vreme. Plus od mene. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano April 15, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor kucu gradi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...