OpFor 225 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ocuvane kozne pantalone: 1. Akito, crne, velicina 58 ....................... cena 40 evra 2. JNA oficirske brich, braon, velicina 54 ..... cena 30 evra Akito ima manje nedostatke (poteznica na patent zatvaracu na jednoj nogavici i na shlicu, elasticni deo na ledjima malo rasiven). JNA nisu nikada nosene, ali treba da se ociste/operu spolja zbog dugog stajanja negde u magacinu. Vise informacija i detaljnijih slika na prethodnom pokusaju prodaje: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50040-kozne-pantalone-2-komada/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Mart 2, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu/tezinu konkretno ove Akito. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 183 visine, ali me zeza "kubikaza" od 115kg. Za nekoga do 100kg pantalone su ok, visina do 185. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...