Bagi 175 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jet kacigu za curicu od 6god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Na moto berzi je bila jedna prelepa bela ispisana porukama, kao rukom i i kao izljubljena karminom, inace bela. Pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na moto berzi je bila jedna prelepa bela ispisana porukama, kao rukom i i kao izljubljena karminom, inace bela. Pogledaj. Jel mora jet? Bila jedna prelepa Airoh cross mali broj i lepe boje. Ako te zanima pitaj Gorana Kvocku da li je prodao 064/179-2487. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ova je na halooglasima, ali nije bas jeftina(70 Eurica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kontam i da joj je velika ,imam AGV BALI XS to je 53-54 cm koju mama nosi al njoj je velika,tako da baš tražim junior. Čuo sam se sa Goranom pa će mi poslati slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 27, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan GREX DECIJE 7500 DIN PRODAVNICA KOD LASTINE STNICE JA KUPIO MOJOJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 27, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan imam IXS kacigu fullface veličina xxs 51-52 cm, stara jednu sezonu za 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan obim njene glave je 49-50cm ali ipak hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...