bozapb 2 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Rakovica, BGD Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov teme kaze potreban agregat za hondu CX500.... Svaka informacija je dobrodosla, hteo sam da popravim ovaj moj ali cim sam krenuo da ga rastavljam primetio sam da je blok i dekli menjaca i zadnji poklopac na vise mesta vareni a i srafovi su neki zavareni za blok tako da je nemoguce da se otvori bez mnogo budzenja posle. Pokusao sam da nadjem na ebay-u, ali tamo niko nece da salje... Ako neko ima neku informaciju unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da kontktiras clana Minch. On ima vise CX500 motora. Pitanje je samo koliko redovno posecuje forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozapb 2 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Rakovica, BGD Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam njegov broj ovde na forumu, ali se niko ne javlja.... A na forumu je bio poslednji put u aprilu ove godine Da neko nema mozda njegov mail?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...