guja011 167 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dakle, potreban lanac za dečiji bajk , al je ovo nešto "sitno" kolko sam izmerio, dužina članka je 6,35mm tj četvrt cola (t), širina naleganja (b1) je 3,175 tojest osmina cola a debljina valjčića (d1) je oko 3,3mm. pošto je kraćen, izbrojano je oko 135 članaka. naravno da bi po modelu bilo laše pitati ali je odgovor na to pitanje "nemam pojma". slidža u prilogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo da "osvežim" problematiku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Septembar 1, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Gujo bac sliku kaki je to bajkic, ima kod mene u biciklani rashodovanih i nako stoje da ti skinem jedan samo ne znam vako u sirinama naelganja i sl. kuj ce se sad sa tim bakcati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jok biciš, baš motorić. samo neki mini no-name (ili je prefarbano ko bi ga znao) zato enigma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...