Jump to content

Moto Zajednica

Honda Nsr 125 tuning

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova

Kupio sam polovnu hondu nsr 1997 godiste, ali izgleda da mi se ne otvara RC valve ventil.Kada zavrtim motor u leru RC stoji mirno.Da li je to tako normalno ili se pokvario?Zanima me koji auspuh da stavim da bih pojacao snagu i cime jos mogu da povecam snagu?Sada imam 11 Kw.

Izvinite sto je post dugacak...

Hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

E ja sad svoju zavrsavam... Javi se na PM ako imas pitanja ili na moj mob.:0642800877(na mob me zovi tek posle nedelje jer mi je na popravci). Oko elektronike (CDI) i RC-a ce ti srediti moj brat za malo kesa, a za sve ostalo cu te uputiti na prava mesta.... :lol:

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

pa sad Honda je to a hjong pong song sta vec mozda i ode u Dunav pazi kako se kladis :) :) :)

max brzina koju su mi ljudi koji imaju malo novije godiste ide do 160-165 uz zalet 170km i nece vise i to dok su bili novi tj kupljena je nova i decko je jos uvek vozi evo 3 sezona ce vec bez kvara. E sad mozda moze da se uz malo ulaganja nabudzi do 200 sigurno

Uz nov CDI unit(ci626)-250e minimum, uz RC unit(TV78)150e min, K&N filter 40e, razbusene dizne 10e razbusivanje, 22000 hiljade dinara zadnji lonac i 16000 dinara prednji lonac, veci prednji lancanik oko 50e (i u nemackoj postoji kit za povecavanje na 154ccm 250e) +ruke. Ja sam sve to uradio za mnogo manje pare. CDI i RC mi je namestio brat, auspuh Arrow sa e-buy-a za 100e, dizne i filter za 30e po nabavnoj ceni jer ja od njega nabavljam filtere, lancanik mi je radio prijatelj iz NS-a a ruke nista jer smo brat i ja sve ostalo radili................ :wink:

Na mom auspuhu pise NOT FOR ROAD USE-trkacki, najbolji ti ji Giannelli, ali auspuh ne mozes da nadjes u Srbiji. Najbolje ti je da skines blokadu sa fabrickog. A rc ventil se pomera kad malo dodas gas (preko 2000) i pomera se kada naguras preko 8000.

• Braveheart, 717 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.
pa sad Honda je to a hjong pong song sta vec mozda i ode u Dunav pazi kako se kladis :) :) :)

max brzina koju su mi ljudi koji imaju malo novije godiste ide do 160-165 uz zalet 170km i nece vise i to dok su bili novi tj kupljena je nova i decko je jos uvek vozi evo 3 sezona ce vec bez kvara. E sad mozda moze da se uz malo ulaganja nabudzi do 200 sigurno

Sine kaze se hyosung nisam napacen da moj motor mora da bude honda,kawasaki i sl. motor me sluzi extra ! iako je korejanac...

ovo je srbija tako da neznam zasto bi diskutuvali o takvoj gluposti !!!

Tako je prave oni i kvalitetne stvari. npr kinezi kod nas uvoze ono sto njima ne treba, a u svojoj zemlji imaju sve najsavremenije>>>>>>to sto je korejanac ne mora da znaci da je los imaju i dobrih auta. :kul:

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

imam 98 god ide 160kmh pa kd bi brze i na toj brzini je u 6brzini 12500obrtaja a vrti 13000 na satu pa gdje vise da ide kupi CBR900R AKO oces brze

• Svrati ponekad, 103 postova

Najbolji auspuh je joly moto. Miki nije dobro sto si razbusivao dizne, moze da ti se desi da ti osetno vise trosi. Honda nsr125 sa auspuhom i svim skinutim blokadama i vecim diznama ide izmedju 160 i 170 km/h

sa kn filterom prakticno ne dobijas nista ( bacene pare ). Najbolje da si uzeo one dizne koje sam ti ja rekao i izbusio originalni filter. Moze da se stavi i mali kn filter koji kosta 5 evra u originalnu kutiju, samo da se skine poklopac. Izmeri potrosnju sa razbusenim diznama, pa mi javi. Pozdrav

Razbusene su na onu meru sto si mi dao.

A gde moze da se nabavi taj mali K&N, jer vec me ljudi pitaju gde mogu da nabave, pa reko da im prodam ovaj moj, a da stavim mali pa mozda zaradim neki evro!?

• Svrati ponekad, 489 postova

jel tebi karb 28 mm...

ako jeste imash malossi e13 pechurku... ona koshta negde oko 15-ak evra... ako hoccesh mogu da ti dam broj od lika iz ns-a koi prodaje tuning delove... pa da vidish sa njim...

• U prolazu, 22 postova

Tek sam juce video da ja imam polini kit....Gde se nalaze te blokade na auspuhu hocu da ih skinem.Da li se nalaze na onom delu auspuha koji se spaja sa cilindrom (onaj prsten sto smanjuje protok) ili su negde u auspuhu?I kako izgledaju da ne bi skinuo nesto sto ne treba... :)

Tek sam juce video da ja imam polini kit....Gde se nalaze te blokade na auspuhu hocu da ih skinem.Da li se nalaze na onom delu auspuha koji se spaja sa cilindrom (onaj prsten sto smanjuje protok) ili su negde u auspuhu?I kako izgledaju da ne bi skinuo nesto sto ne treba... :)

sumnjam da imas polini kit i obican auspuh. Ako je to ipak slucaj, blokade mogu da budu na vise nacina. Prva je da imas suzen otvor auspuha na ulazu u cilindar, to ces i samo videti kad skines kompletan auspuh. AKo postoji suzenje to skines. Druga vrsta blokade je u samom auspuhu, tj u srednjem loncu prvom posle cilindra. Postoje objasnjenja kako da se to skine ali moras da otvaras auspuh sa brusilicom, itd. Ja ti to iskreno ne bih preporucio. Najbolje da kupis neki aftermarket auspuh

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja