polic 56 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ko zna sta se desava sa doticnom radnjom ? Dali jos radi i gde se sada nalazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Radi, a nalazi se pored autoputa Bgd.-Niš kod auto servisa (mislim da je seatov) otprilike 1 km pre plavog mosta kad ideš iz Bgd. Postoji i reklama pored servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Skoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nadjoh, ko da se kriju od nekog toliko se zavukli. I pored sve moje muke da ih nadjem a oni u radnji svega cetiri textilne i isto toliko koznih jakni ! Kazu da za 10 dana stize jos ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...