TOKYO 5 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem originalne fabricke retrovizore sa mog bivseg Horneta u odlicnom stanju, veoma su pregledni. . . Cena 15e.... 064/152-13-67 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjeno... Zao mi zemljaka koji me gusio sa 150 poruka, ali posto je rodjen hiljadu kilometara juzno od Leskovca pa mu 200 dinara predstavlja nepremostivu prepreku i trosak, poklonio sam ih drugaru i dobio osmeh koji neovcem ne moze da se kupi!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne secam da sam dobio taj poklon ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Ti ne gotivis taj fazon... Tebi cu da poklonim nesto lepse! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...