djura 28 Napisano Novembar 14, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije klasicna crna hronika. Niko nije stradao ali ne znam gde big smestio ovo: u subotu idem (kolima) od bulevara Mira ka Autokomandi i negde kod velike Partizanove blagajne hocu da skrenem na trotoar da bih se uparkirao. Vozim mozda 20km/h. Odjednom, pali mi se ABS, tockovi proklizavaju, ja u cudu! Popnem se na trotoar, izadjem da vidim u cemu je fora a ono od one raskrsnice iznad Autokomande pa sve gore do bulevara Mira izliveno ulje u sirini od oko pola metra. Znaci cela ulica, nekih 200-300m!! Automobili koji idu na gore slajfuju u mestu, ljudi u njima nemaju pojma sta se desava! E sad, zamislite da ste na motoru :twisted: :twisted: Neka sreca u celom tom sranju je sto je to sve bilo u onom delu ulice kojim se vozi uzbrdo, inace da je mrlja bila u smeru ka Autokomadi ne smem ni da mislim sta bi bilo Evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Novembar 14, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas skoro da se i ne analizira uticaj puta na nesrece koje se dogadjaju. Tj. svi mi kazemo 'bio je pesak na putu ili ulje na putu ili ogromna rupa na putu', ali kad vec padnes i razbijes se, sta onda? Prava stvar bi bilo kad bi covek tuzio sluzbu koja to odrzava i grad u kom se to desilo, ali je frka u tome sto moras da finansiras advokata za to i pitanje da li bi i kad bi to bilo sve zavrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...