Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi neke rukavice za cross ali ne neko djubre... ako neko zna gde ima a da ne mora da se porucuje dajte bas mi je HITNO... moze i polovne samo da moze da se proba... popizdeo sam vise oko pogresnih velicina!!! SHIFT, ANSWER, SCOTT, FOX, THOR, O'NEAL, FLY, AXO, ONE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan EXTREME Zemun ALIPNE STARS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 'fala druze... bio, Astars mi ne pase ni XXL... a vece nema a astars ima neki za mene cudan kalup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj u fivadoo ne kosta te da pozoves imali su novu marku sinisalo broj mozes naci na moto -berza.com!!ja sma isto alpinestars morao menjati zbog broja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 3, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan FIVA je prvo overena Nije valjda da nema u BG-u da se nadju pisljive rukavice za MX? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima HELD kod Brke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel to to? Slucajno nabasao, pa se setih http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=40584.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Septembar 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Mass-u, imaju neke modele Dainese rukavica sa popustom od 30%, idi i pogledaj, mozda nadjes nesto sto ti odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 4, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Tooo... 'fala drugari, zovem, gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan jel si nasao nesto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Jesam... da ne kazem sta. DAINESE xxl mi ne pasu, Astars isto... sve me zajebava onaj deo u dnu palca... tu su mi kratke a tu tako ne sme da se desi... a niko nema nista na stanju sve da se poruci... bez ikakve ideje da li ce mi odgovarati kad stigne i zato pizdim za sve pare. Mozda mi budu dobr KTM vel. 12 ali to mora da se ceka ko zna koliko. Raspad... opet se nerviram... nosim pocepane rukavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj u primoto.com ili rs pa ako imaju taj broj bas drze dosta za mx pa javi st aje bilo...to je firma u novom sadu pa nek ti posalju ako ne odgovara vratis i ja sma moje alpinine dv aputa vracao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A da poseces nokte ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan @enco E to, toga se nisam setio... mislio sam da oni nemaju nista na lageru. A da poseces nokte ;D ;D ;D Jedino prste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan uradili su i sajt ...ja sma gledao pre neki dan hteo uzeti nesto...a i na sajmu u novom sadu sam ih sreo...pa sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...