HornY 57 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, drugar me je zamolio da okacim oglas za njega... Ja Vam o motoru ne mogu reci nista vise sem da ide kao lud, maksimalno je utegnut i prav, ima sportski podrep sa LED stopaljkom, na satu je oko 40-50K koliko se secam, extra izgleda u odnosu na ostale ovo godiste, i kosta 2800e... Za vise informacija, javite se na 065/2171711 Srdjan Pozdrav Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorche 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan brate koja ti je zadnja cena za ovo motorche....???pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lep motor mada ona barica ulja na 3coj slici malo kvari utisak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan brate koja ti je zadnja cena za ovo motorche....???pozz Oglas je od 16.avgusta. Motor je prodat. lep motor mada ona barica ulja na 3coj slici malo kvari utisak Momak je oprao motor, i zvao me da fotkam, barica je od vode, u svakom slucaju super moc zapazanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...