Zmiya 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad neko pogine,svi se opamete ali samo na kratko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukic.rs 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Vreoci - Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi cesce da vidjam taj prizor te bajkere sa kacigama. A to je postala praksa u skoro svim gradovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče foruma ja sam za to da ne treba praviti sijaset foruma, ionako su svi na BJB. Ali bi dobro došla neka knjiga gostiju ili možda opcija kometari jer tada bi mogli da se potpišu posetioci i da ostave neku poruku. Pozdrav za La Moto, fina stranica kačim u naše linkove. Sad imamo i knjigu gostiju.. E drago mi je da je nezvanični "seminar" o izradi web sajtova održan u Mionici, kod MK VALJEVO, tako brzo rezultovao guest bookom! Pozdrav za La Moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Septembar 8, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od POSEIDONA iz Budve (Jumbo klopa je još bolja u Gardenu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Septembar 12, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava za sve iz LA MOTA! Upoznao sam Gnajta i dobio vasu prisivku! nadam se da se vidimo na nekom od skupova ponovo Veliki pozdrav od DUHOVA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za LA? Pozdravi mi saborce sa Macedonian Rally-a Arkana i Bobana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan LA MOTO je aktivan kao i obicno, samo sto sam ja licno vise na sajtu Moto asocijacije Srbije. Pravili smo akciju "DEDA MRAZ NA MOTORU" sa tridesetak motora i BOZICNU VOZNJU kada se okupilo blizu 40 motora. Inace tranutno radimo na resavanju problema klubskih prostorija i nadam se da ce i to biti reseno do leta i naseg PETOG MOTO SKUPA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika AKCIJA DEDA MRAZ NA MOTORU 31.12.2009. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akcija "BOZICNA VOZNJA" (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slika (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast braćo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 15, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan nažalost nisam mogao da vam se pridružim motor još nisam napravio za javni saobraćaj al zato sledeće godine sam tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8. mart idelno za jos jednu akciju. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan malocas vas gledah na tv u,,spetrum cinimi se,kanal, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su braća iz Lazarevca postavili jako visoke standarde za jedno udruženje poput moto kluba. Tako treba društveno odgovorno da se ponaša jedan pravi moto klub!!! BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast braćo, lepa akcija nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...