Fatal1ty 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti druže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas pitam, da li ce performanse sa K&N-om biti bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas pitam, da li ce performanse sa K&N-om biti bolje? Pa sa kitom,auspuhom i k&n-om u svakom slucaj dobijas efekat,samo sa k&n-om nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Ovako... gde da nadjem karike za Runnera? I gde da nadjem lamelu... ovo ne treba meni, treba mojem drugu... za runnera 2001... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga gde oces,cak ima neka firma u Sremskoj Mitrovici koja prodaje delove za skutere!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo super, pa taman sam mislio da odem sutra do Sremske Mitrovice, da se malo provozam... hehe, super Jel to bas ovlasceni Gilera shop/servis, ili od svih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Imam jos jedno pitanje; koliko je pametno staviti kit od 70ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan i ne znam koje sve delovi stizu u pakovanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupe rolnice 16x13mm, stage6 , malossi, ili nesto trece... HVALA UNAPRED! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...