abarth 175 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Da prodajes neku dzezvu za 1528 eura u jedva voznom stanju ubili bi te od poziva i gledanja .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Baba vozila... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Baba vozila... I to samo po sobi, jbg, popularan taj švajcarski model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad i deda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan a ono "vredi videti" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan a "praktično nevožen" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja iskljucivo gledam oglase gde je motor "na mom imenu" i koji su "licno uveženi"... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Napisi da je Japanac i prodaja je osigurana ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Delom i jeste japanac pošto ima Yamaha/Minarelli mašinu koja je u 3 yamahina modela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Delom i jeste japanac pošto ima Yamaha/Minarelli mašinu koja je u 3 yamahina modela. E sad ide prodaja Shalio sam se malo.Motor je lep i ocuvan.Nemoj da ga prodajes po svaku cenu.Jer da ga vozis jos 2-3 godine, prodaces ga za iste pare.Najvise gubis prve 2 godine od kupovine ako ga prodas.Tako sam i ja prosao.Izgubio sam 1200 eu za 1 godinu od kupovinew novog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan nikad tockirano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Popularan motor izasao u novinama!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan 18000km trenutno pre mesec dana dobio magura hymec hidraulično kvačilo u vrednosti 250€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne slike od letos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Octobar 20, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Tri strane ??? ??? ??? ??? ??? Teško ćete vi to prodati :D :D :D :D :D P.S. Nisam mislio ništa loše samo sam se setio Podlipeca i skeča sa 1000 pereca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ovde u pitanju dinje i ono "šta zna svinja šta je dinja" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ti napisao da odustanes od prodaje ma sta isplanirao drugo da kupujes.Jer ces ga za iste pare prodati iz za 2 godine.Ali tada ces se dobro navozati.Prve 2 godine najvise gubis na ceni.Ako nisi spreman da puknes 2000 eu nize od cene novog, onda bolje nemoj da prodajes taj bajk. MOj drugarski savet.Nista lose ne mislim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Octobar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nista lose ne mislim... Nego posto spadam u one koji su procitali ovaj tvoj oglas, a nije me pri tome uhvatio napad kupovine doticnog Aprilije Pegasa, ali samo zato sto nema dovoljno para, a inace u potpunosti shvatam sve kvalitete tog motocikla, jel' onda i ja spadam u svinje koje ne shvataju lepotu dinje ili sam izuzet iz tog drustva ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ti ostani kod pereca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Otvoreno za pregovore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan a el moze neki dominator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ovde u pitanju dinje i ono "šta zna svinja šta je dinja" Citat iz serije "Bolji zivot" : "Ima pravih kupaca, ali nema vishe pravih prodavaca" (za mladje, Bobina replika na komentar prodavca koji prodaje BMW) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...