Jump to content

Moto Zajednica

potreban savet oko honde

Recommended Posts

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: suzuki gsxf 750

Zdravo, potreban mi je savet oko kupovine motora. Naime, konačno sam odlučio da kupim svoj prvi motor, odlučio sam se za enduro zato što su mi na više strana rekli da je za početnika najbolje da krene od nekog takvog motora, pošto sam na raspolaganju imao jedva nešto preko 1000e a sezona je skoro počela odlučio sam da što pre pokušam da uradim nešto po tom pitanju. S obzirom na moj skromni budzet prvi izbor su mi bili neki stariji motori koji se uklapaju u taj budzet, prijatelj mi je savetovao da gledam prvenstveno honde zato sto su njihovi motori vecinom pravljeni da traju..tako da mogu da uzmem motor star 10 i kusur godina, a da ne brinem da cu po ceo dan tražiti delove za menjanje. Tako sam došao do honde XL600. Čuo sam da stariji modeli <88 nemaju anlaser i da im je paljenje isključivo preko kick startera. Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim motorom i da li zna nešto o ovome, da li bi mogao da mi da bilo kakav savet oko ovog motora ili kupovine sličnog. Unapred HVALA. Djordje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Pogledaj ovaj...

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30571.0

cini mi se da ima i struju i kick start...

meni se jos nisu zatvorili finansijski krugovi, tako da  samo gledam trenutno i ovaj je bio jedan od kandidata  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 88 postova

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja