Ernesto 10 Napisano Octobar 24, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 28. 10. je moto-zurka u Brckom u organizaciji MK Silver wings. Ako ima zainteresovanih za zajednicki POVRATAK neka se jave ili neka puste PM. U odlasu imam neke obaveze tako da drustvo samo za povratak u nedelju 29-og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 26, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Važi Ernesto,posle lova u Lončarima vraćamo se u nedelju na noć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresiran ako se vracamo preko Umaga ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Važi Ernesto,posle lova u Lončarima vraćamo se u nedelju na noć ja sam zainteresiran ako se vracamo preko Umaga ;D ;D ;D Moram da primetim da vam je promalo to sto sam ja ovu temu postavio pre godinu dana! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha..kakvi ste vi pajseri... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika sa zurke 2006-e: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u klubu MK CIVIJA poziv za sutra 27. 10 2007 stoji poziv da se ide u Brcko na motozurku. AJ SAD TI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa u klubu MK CIVIJA poziv za sutra 27. 10 2007 stoji poziv da se ide u Brcko na motozurku. AJ SAD TI!!! Znam zurka je u subotu 27.10. na starom mestu u Brckom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa u klubu MK CIVIJA poziv za sutra 27. 10 2007 stoji poziv da se ide u Brcko na motozurku. AJ SAD TI!!! Znam zurka je u subotu 27.10. na starom mestu u Brckom. Nije na STAROM MJESTU. Novo mjesto kafe LA COSTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...