stari vujadin 12 Napisano April 1, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze i skroz stapic da se provuce kroz kera ili zmiju pa onda specijaliteti kineske kuhinje laaagano. Salim se, ja volim zivotinje al ne volim kad iste pokusavaju da me skinu sa bajsa ili motora. Znaci u stilu bonda jamesa bonda - liv en let daj ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Citam i umirem od smeha!!! Od pocetka do kraja, ovo je deff. najsmesnija tema na forumu! dejanf650, pozdravi ujaka i cestitam bebca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Citam i umirem od smeha!!! Od pocetka do kraja, ovo je deff. najsmesnija tema na forumu! dejanf650, pozdravi ujaka i cestitam bebca! Hvala na cestitkama. Tema je postavljena iz najboljih namera, kad ono ispade . Ma nek ide život. Da nema ovog foruma ne znam sta bih radio u ovom sumornom vremenu smanjenja plata i povećanju poreza na platu, registraciju, pivo, cigarete, oružje... Ne mogu da verujem da sm bas toliki baksuz da konzumiram samo oporezovane stvari. :'( Ma bataliću sve i prelazim u narkomane njima jos nisu udarili porez na njihovo zadovljstvo. Ma zezam se. Pozdrav za sve bajkereeeeeeeeeeee, ljubitelje piva, lovce i ljude dobre volje Živi bili vi meni, a ovi iz skupstine DUMRU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije nimalo smešna. Zmija se plašim toliko da ne smem da vidim zmiju ni na slici, zato ovu temu od početka čitam veoma bojažljivo da ne iskoči nešto sa ekrana.Ja sam jednom imao susret sa zmijom, ubijenom na sred puta.Odmah niža i puuuun gas nekih 500m, a onda sam stao, pregledao motor (da se nije negde zavukla ) pa zavrnuo nogavice na pantalonama i pregledao i to područje (da se nije i tu zavukla). :D Sada je i meni smešno, verujem da će i ostalima da bude ali u tom trenutku mi nije bilo ni malo prijatno.I mislim da je vrlo opasna situacija kada se neko ko ima fobiju od zmija kao ja susretne sa istom vozeći motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko tačno koja je razlika između poskoka i šarki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan pa sarke za pocetak nemaju onaj roscic koji je za poskoka karakteristican, a obicna sarka je i sarenija kao i manja od poskoka a i glava im je oblija, dok je kod poskoka izrazito srcasta, a od sarki imas 2-3 vrste kod nas dve izrazito sarene sa cik-cak sarom i jednu skroz crnu koja ima saru vidljivu tek kod prelamanja svetla... i sve su manje od poskoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Susretao sam se i ja njima, mrtve ostavim da uživaju, a žive sam ubijao samo u vojsci, u lovu i u šetnjama samo se povučem i teram dalje (drugim putem). Imao sam u vojsci prilike da ih probam ali mi se nije dalo, prvi put sam povučen sa terena, pred večeru, jer je teren bio samo za ugovorce, a drugi put sam ubio kapitalca ali smo imali dovoljno konzervi i mesa za roštilj da smo je bacili iz frižidera kad se završio teren. Ručkao sam žabu ali vam ne mogu reci nista o ukusu jer su bila dva batačića na nas četvoricu, malo prodimljena na vatri. Elem, svaki novi susret sa zmijom me istera iz pameti pa makar sreo onu malecku beloušku na pecanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa sarke za pocetak nemaju onaj roscic koji je za poskoka karakteristican, a obicna sarka je i sarenija kao i manja od poskoka a i glava im je oblija, dok je kod poskoka izrazito srcasta, a od sarki imas 2-3 vrste kod nas dve izrazito sarene sa cik-cak sarom i jednu skroz crnu koja ima saru vidljivu tek kod prelamanja svetla... i sve su manje od poskoka. Ma jok bre.... si probao nekad da okačiš vrata na poskoke? ;D sori, nisam mogao da odolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaha jesi L00D oces da se smantam sa ove rasklimane stolice.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan pa sarke za pocetak nemaju onaj roscic koji je za poskoka karakteristican, a obicna sarka je i sarenija kao i manja od poskoka a i glava im je oblija, dok je kod poskoka izrazito srcasta, a od sarki imas 2-3 vrste kod nas dve izrazito sarene sa cik-cak sarom i jednu skroz crnu koja ima saru vidljivu tek kod prelamanja svetla... i sve su manje od poskoka. Ma jok bre.... si probao nekad da okačiš vrata na poskoke? ;D sori, nisam mogao da odolim ahaahahahahah a ja som se raspisao... mada uz malo dovitljivosti mislim da bih mogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije nimalo smešna. Ajd sad kaži da ti nije smešna To je ono što održava čoveka u životu, zezajte se duže ćete živeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan pa sarke za pocetak nemaju onaj roscic koji je za poskoka karakteristican, a obicna sarka je i sarenija kao i manja od poskoka a i glava im je oblija, dok je kod poskoka izrazito srcasta, a od sarki imas 2-3 vrste kod nas dve izrazito sarene sa cik-cak sarom i jednu skroz crnu koja ima saru vidljivu tek kod prelamanja svetla... i sve su manje od poskoka. Ma jok bre.... si probao nekad da okačiš vrata na poskoke? ;D sori, nisam mogao da odolim Ne mogu baš vrata da okačim na "poskoka", ali... dobar givit mogu ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...