Titja 5 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako moze da se popravi ulubljen metalni rezervoar? Nije mnogo ali dovoljno da vas iznervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan to ti je po meni najbolje samogitovanje jer nije veliko ostecenje . svaki drugi postupak bi zahtevao isto gitovanje posle , a nebi dobio skoro nista vise sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 1, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako moze da se poprvi ulubljen metalni rezervoar? Nije mnogo ali dovoljno da vas iznervira. sta se desilo? danas je bio ok ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da manja udubljenja mogu da se "masiranjem" vrate u prethodno stanje, mislim da neko iz KG-a ima tu masinu za masiranje treba se raspitati...Inace masina radi na principu vakuma i izvlaci lim bez ostecenja farbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Masiranje u Kg rade odlično ali pod uslovom da može da čuka s suprotne strane lima. Dakle ovde ne može da se odradi. A ovaj metod s vakumom, tj. s lepkom retko ko radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hladno ispravljanje ili masiranje u beogradu tj u zemunu 0642027373 ja sam radio nekoliko puta na kolima , moze i rezervoar ako je u gornjoj zoni radi chovek vrhunski i najbolje je shto nemorash posle da farbash tank ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hladno ispravljanje ili masiranje u beogradu tj u zemunu 0642027373 ja sam radio nekoliko puta na kolima , moze i rezervoar ako je u gornjoj zoni radi chovek vrhunski i najbolje je shto nemorash posle da farbash tank ... E hvala puno! Imas pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...