Rockhead 6 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima Meni bi interesovalo da uporedim moto szenu u srbiji austriji i polskoj vec duze vreme pratim i scenu u srbiji a mnogo duze se krecem i u austrskoj moto sceni vidim da ima u srbiji velika i bogata scena i u poredjuem je sa scenom ovde vidim da ima dosta kluba koje nose mk ili mc u imenu i teo bi da znam sta nosi odluku da se klub nazove mk ili mc i jer ima neka razlika izmedju nijh srbski 1% klubova prakticno jos nisam video u srbiji u austriji i drugim zemalja znam da ne nemoze jednostavno naprviti klub na mc i postaviti full colour na ledza kako je ta situacija u srbiji imali i u srbiji neke "tajne" zakone na koji svi postuju ili neki veci klub koji gleda prati scenu da neradi sta god ko hoce u austriji na primer ima takav klub u polskoj isto i tu i tamo postoij saveza klubova (slicno mas-a) recimo koje drze liniu da me niko nerazume pogresno nisam clan jednog kluba nego pitam radi interesa i izvinte moj losiji srpski jezik slabo ga koristim pozdrav chris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...