djpesic 212 Napisano Četvrtak u 00:00 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, doslo je vreme da prodajem auto. U pitanju je tojota korola TS (karavan) hibrid, verzija sa 1.8 motorom, ukupne snage 122ks. Pocetna cena sa oglasa je 22500 evra, za forumase moze dogovor. Kupljena nova u Srbiji u junu 2020te godine. Trenutna kilometraza je 66205km, auto se vozi redovno, tako da ce ovaj broj rasti lagano. U proseku sam prelazio 15tak hiljada godisnje. Odrzavana u ovlascenom servisu sve vreme. Imam sve racune. Nivo opreme je Luna. Od opreme bih izdvojio: toyota safety sense sistem sa svom bezbednonosnom opremom (automatsko kocenje u nuzdi, esp, abs itd...), adaptivni tempomat sa pracenjem vozila ispred, kamera za parkiranje unazad, automatsko prebacivanje dugih i kratkih svetala, svetla su full led sva, ima prednja za maglu. Ima android auto konekciju, koju obilato koristim za navigaciju, apple car play bi trebalo da radi, ali nisam skoro isprobavao. Kombinovana potrosnja je 4.5 do 4.6l na 100km. Dimenzije guma 205/55/16, na njemu su kleber all season gume. Felne su aluminijumske. Za ovih 4.5g nista nije crklo samo od sebe, auto radi bez greske. Auto je garaziran od 2021ve godine, u podzemnoj garazi. Od dodatnih stvari, odradjeno: Tojota protekt zastita pre preuzimanja auta za karoseriju, felne i unutrasnjost. prednje parking senzore, sa dugmetom za paljenje i gasenje sa leve strane volana, dole ispod ventilacije, gde se pali automatika za svetla. Kupio sam mrezaste roletne za sunce koje su radjene po meri za zadnja stakla na vratima. Da ne bude da samo hvalim, a zelim da budem transparentan u potpunosti: Napravljen blagi krater na prednjem braniku, sredjeno kod limara, bilo pre vise od 2 godine, zato se i ne secam tacno. Ocepio kamencic soferku, na samom dnu ka haubi, sanirano u carglassu, vidi se kao fleka od kise i to samo kad je staklo sveze od pranja i kada se bas fokusira pogled. Imao sam blazi sudar od pozadi, udario me bmw Sve je sredjeno o trosku osiguranja krivca i u ovlascenom servisu u kaludjerici, tako da je stanje kao pre sudara. Vidljive su manje ogrebotine od gradske voznje, ali to ne bih racunao kao problem, niti bi ja nekome zamerao. Sve se mogu srediti poliranjem ili zafarbavanjem, nijedna nije ostetila boju da se prodje do lima. Razlog prodaje - prelazak na SUV 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 58 Napisano Četvrtak u 23:42 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Jaka je dosta cena, čak i ako bi bilo nekakve logike kupovati polovni hibrid… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 212 Napisano Petak u 05:12 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo kako ce ici. Stavio sam slicnu cenu kakvu su stavili i drugi za slicno godiste i slicnu kilometrazu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Petak u 07:33 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne fali ništa ni fokusu...Ok,cena je ta,ali 4 fokusa za corolu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 615 Napisano Petak u 08:31 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Beli auto to godište i taj model u toj opremi su često uzimali taksisti uz onu subvenciju što je država davala. To može značajno otežati prodaju. P.S. Nisam kupac samo komentarišem šta mi je prvo palo na pamet kada sam video oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 212 Napisano Petak u 08:33 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Cvijanović Da sam presao 100+k bila bi manja cena. Ako mi verujete, na PA km vise nego dupla od moje, skoro ista cena. Ako ne bude kupaca, vozim i dalje, sta je tu je. @grof moze biti da si u pravu, nisam taksista auto se normalno vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 212 Napisano Petak u 08:43 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan inace, poredjenja radi, nova korola hibrid karavan je preko 30k. Ako bude trebalo spustacu cenu, al ne bas odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...