sasasa 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo "setam" po forumu kad u BJB oglasniku kaciga joe rocket carbon.Da ne duzim odmah ja skoknem do Novog Sada i kupim je.Kaciga je lagana i extra udobna tako da sam vrlo srecan.Medjutim ja o ovoj firmi neznam nista,u uputstvu za upotrebu cesto se spominje firma HJC.Kaciga mnogo lici na HQ 1.Dali neko od vas zna nesto vise o ovoj firmi i kacigi? Inace tacan naziv kacige je Joe Rocket RKT 101-CARBON.Odgovaraju li viziri od kaciga HJC ? Forumasi poznavaoci moto opreme molim vas za pomoc i unapred vam hvala. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa nije valjda da niko nista nezna o ovoj kacigi? Napisite koju rec da znam sta sam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran ali mislim da ne odgovara,ali ako stavis sliku onog mehanizma na koji se kaci onda ti mogu reci sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale pokusacu to da uradim ,ali dali znas uopste nesto o kvalitetu kacige i samog brenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale pokusacu to da uradim ,ali dali znas uopste nesto o kvalitetu kacige i samog brenda. znam da je HJC kaciga ok,jedna srednja klasa koja ima dobar kvalitet za svoju cijenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo sada sam nasao na netu,izgleda da ipak pase a cijena je ista potpuno kao i za HJC pase samo od ovih modela •Works with: HJC AC-12, CL-SP, CL-15, CS-R1, FS-10, FS-15 and Joe Rocket RKT101 Helmets a ne pase od onih starijih kao FG 14,.... ja sam nekada davno imao HJC FG 14 i bio sam jako zadovoljan,cak ima i tema negdje o toj kacigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan To sam i mislio Sale jer kaciga je skoro ista kao hq 1 a u uputstvu za upotrebu je svaka druga rec HJC.Zato sa i pomislio da im to radi HJC a brend je kao Joe Rocket.Ma siguran sam da to neko od nasih zna samo jos nisu procitali.Tebi hvala i ako saznas jos nesto javi.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima Joe Rocket kao brend, budi bez brige, nisu nikakvi "kinezi" ni divljaci, americka je marka i vrlo popularna u Americi. Ja imam njihovu jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Joe Rocket je kao sto kaze Cili vrlo popularna marka u USA. I nisu nikakvi divljaci. Po kvalitetu su u rangu sa ICON. Sasasa, to sto si uzeo je u sustini HQ-1 samo je brendiran kao Joe Rocket, tj. HJC pravi kacige a oni samo stave svoje ime. Sto se tice vizira, pase sigurno od HQ-1, FG-15, FS-10, CS-R1, IS-16, CL-ST. Sto se tice kvaliteta. Nemoj da brines. Odlicno si prosao Uzeo si vrlo kvalitetnu Carbon kacigu!!!!! U zdravlju da je nosis. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Shonsi druze moj, a za vizire javi kad stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iskustva sa njihovim rukavicama, mogu samo da kazzem da sam prezadovoljan. Vidjao sam njihove kacige chak sam imao u opticaju kupovinu iste u Kanadi. Ono shto mi je ortak iz SAD-a rekao za njih je da su dosta povoljni i da je kvalitet skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Shonsi druze moj, a za vizire javi kad stignu Hoću! Nemoj da brineš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan kacigom Sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...