acoSA 3 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za motor sam se dobro zeznuo, ali ukrotio sam ga nekako. Sada sam mu porucio manji lancanik napred i veci pozadi. Nije kamera uvek bila kod mene, inace radi se o sony HDR-AS15 kameri koja je u klasi sa hero3 kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 14, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za motor sam se dobro zeznuo, ali ukrotio sam ga nekako. Sada sam mu porucio manji lancanik napred i veci pozadi. Nije kamera uvek bila kod mene, inace radi se o sony HDR-AS15 kameri koja je u klasi sa hero3 kamerom. sa takvim prenosom ces stalno da saltas mjenjac!!! Provjeri koji je odnos prenosa u seriji,,i onda posavjetuje se sa nekim ko ima slican motor i koristi ga u iste svrhe!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acoSA 3 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam tri lancanika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acoSA 3 Napisano Januar 14, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam tri lancanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je trebalo vremena dok nisam skontao kako se slike u bacuju al OK je sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine Honda Dominator <3 Malo pranja nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi prevede ovaj tekst? http://xoffroad.dueruote.it/rt_news/notizia.cfm?codice=241289 Ili mogu i ja,koji je dobar prevodilac online?Google translate je shit.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Snasao sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me odrzavanje u vezi 250 4t fullcross/hard enduro motora.Na koliko se rade servisi(filteri i ulje),koliko kostaju filter i ulje,na koliko se prosecno rade generalne,koliko otprilike kostaju te generalne(Klip,karike,lanac bregaste,stelovanje ventila,dihtunzi..) ?? Znaci konkretno samo odrzavanje agregata me interesuje..Sa koliko mogu para minimum po sezoni da izguram?Voznja 60% van staze(suma) i 40% cross staza,glinara,moja domaca buduca endurocross staza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mali ne smaraj. Otvori tvoju temu pa tamo zapitkuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je ovo slobodna tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 20, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste slobodna tema, ali u suštini, diskusija koju pokrećeš je baš materijal za posebnu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ok,samo sam hteo da pitam za cenu generalne...Ali ok,nema veze,snaci cu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 21, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 4:41 -OMG ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan pa da je hteo da ga pogodi,ne bi onako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ala ovi uzivju juuu koje je ono bilo gadjanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Januar 28, 2014 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me odrzavanje u vezi 250 4t fullcross/hard enduro motora.Na koliko se rade servisi(filteri i ulje),koliko kostaju filter i ulje,na koliko se prosecno rade generalne,koliko otprilike kostaju te generalne(Klip,karike,lanac bregaste,stelovanje ventila,dihtunzi..) ?? Znaci konkretno samo odrzavanje agregata me interesuje..Sa koliko mogu para minimum po sezoni da izguram?Voznja 60% van staze(suma) i 40% cross staza,glinara,moja domaca buduca endurocross staza... Off topic Na snimku mi je najjace na 6:00 kad stoje na nekom puticu gleda dole u neko trnje i govori, eno ga put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hahah,super su likovi,gledao sam svaki njihov klip i svaki je odličan...Eto ako neko nema šta da radi,može da pogleda još neki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole45 1 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 3 postova Motocikl: Honda CR 250 Prijavi odgovor kao problematičan auu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan drugar kupio cr250 pa smo danas malo izasli na probnu voznju. ovo je moja prva voznja sa ovakvom zverkom i prvi pokusaj kao nekog "skoka" 15min voznja i uvuklo mi se pod kozu, cim budem u mogucnosti kupujem ovako nesto i odgovarajucu opremu i gas u njive :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 7, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Haha e kralj si, kakva kompenzacija tjelom u doskoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan vrh oprema je u pitanju (air max patike) pa mi skliznula noga :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 7, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da zube nisi prosuo pri doskoku p.s.heheh odgledah jos koji put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Februar 7, 2014 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi vam dobro ovaj CR. malo da se stelne karburator i da se zameni svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 7, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan bogme ako je prvi put nije lose, ja sam posle par voznji u glinari umal leteo preko prednjeg, a nije mi se to ni tako retko dogadjalo tamo al zadnji put je bas bilo blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...