Jump to content

Moto Zajednica

Sajlu kilometar sata

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

Boban sajle - Peke Pavlovica 39,

Sinisa - Ruzveltova 36,

Juzni bulevar iznad M. Gorkog sa leve strane

i td i td...

200-300 din, ja sam radio kod Bobana, sve gotovo za desetak minuta.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Meni su na mojoj Hondi za mesec dana pravili 4 ili 5 puta sajlu u roku od mesec dana. >:

Nije stvar u 200-300 dinara koliko je kostala sajla (stvarno dzabe) ali i dzaba poslu kad puca lako i nigde ne smes da krenes jer znas da svakog trenutka moze sajla da ti pukne.

Ali morao sam da je pravim 5 puta dok nije stigla originalna.

• Skuteras, 3695 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja sam narucio  za moju apriliu u Markosu, cekao vek ili vek i po, platio 1000 din, vozio 3000km i ona opet pukla. Sad ne mogu da krivim sajlu, vrlo je moguce da je ja nisam lepo postavio i da je negde zuljala u bulziru i zbog toga pukla. Nije iskljuceno da je i kod brke bio taj slucaj. Posle mi vise nije padalo na pamet da cekam vek ili vek i po, pa sam Bobanu Sajli poslao bulzir i on mi za nesto oko 350 din napravio novu i jos uvek mi radi

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Uhh...  malo smo mi mozda komplikovani. Ako sajla kilometar sata cesto puca, uvija se, ili oblajzne na krajevima,

ne mora da znaci da je njen kvalitet u pitanju; ali to nije tema.

Mislim da ti je Sinisa najpouzdanija varijanta. Covek je bajker, a i dugo se bavi tim poslom, tako da...

Vec imas adresu: Ruzveltova 36, od Vukovog spomenika ka Bogosloviji sa desne strane odmah posle nadvoznjaka.

Tel: 2451-397 i 064/4824-642

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Uglavnom sam pravio sajle za km sat i obrtaljku , i nikad nisam imao problema. Pazljivo je provucem - da se sto manje lomi, i obavezno dobro podmazem pre montaze, i nema problema. Kasnije ( bar dva puta godisnje ) opet nakapam ulja i ide ! 

" Mazano ne skripi - kazu stari ljudi "

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ja sam narucio  za moju apriliu u Markosu, cekao vek ili vek i po, platio 1000 din, vozio 3000km i ona opet pukla. Sad ne mogu da krivim sajlu, vrlo je moguce da je ja nisam lepo postavio i da je negde zuljala u bulziru i zbog toga pukla. Nije iskljuceno da je i kod brke bio taj slucaj. Posle mi vise nije padalo na pamet da cekam vek ili vek i po, pa sam Bobanu Sajli poslao bulzir i on mi za nesto oko 350 din napravio novu i jos uvek mi radi

Novu sajlu sam namestio isto kao staru i bas sam pazio da nije negde presavijena ali pukla je.

Original sam namestio isto kao tu sto mi je pukla poslednji put ali ona mi je trajala oko godinu dana i posle sam prodao tako motor.

Verujem da je jos uvek u zivotu.

A sto se tice ovih pravljenih sajli, jednostavno brzo pocne da se cveta kod buzira koji ulazi u rucicu i pukne.

I svaka se rascvetala bas na tom istom mestu i pukla.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja