Jump to content

Moto Zajednica

Nova Akcija! Medjunarodna manifestacija 'Radost Evrope'

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Metropolis televizija hoće drugačiji snimak od ostalih pa će snimati sa krova zgrade u kojoj je Mek na Terazijama.  :o :o :o

Bio sam prošli put na tom krovu, tražio sam da me puste da vidim kakav je pogled ali bez bilo kakvih zadnjih namera, samo me interesovalo šta se vidi od Beograda iz vazduha.

Šta da kažem, sigurno znaju svoj posao ali je ideja i više nego čudna.  ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Prošli put, na DDK dođe ona seka u majičici po onoj kiši, sad pokušavaju da lete bez krila...akcijaši ;D

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Prošli put, na DDK dođe ona seka u majičici po onoj kiši, sad pokušavaju da lete bez krila...akcijaši ;D

Jel ti nosiš i padobran u tvom skuteru da pozajmiš onoj seki, kao što si je prošli put spasao sa jaknom :D :D :D

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Volim da dolazim na akcije BJB-a , a posebno kada je tu BUS MAN i moj brat Dex !!! Vidimo se za sat i po !

;)

Ajde neko da mi kaze odakle ce BJB Radosna Evropa da dodje na Trg? Hocu negde dobro da se 'nacrtam' da vas ufotkam!

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ja izaso na rani lunch break i video se sa ekipom... lep dan, i sasvim zadovoljavajuci broj motora za sredu pre podne..... lepo

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

bilo nategnuto sto se tice organizacije ali sa nase strane odradjeno veoma, veoma dobro.

Stigla deca da nas isprate, ali nije stigla policija da nas prati. Stigao i predsednik opstine ali u debelo zadnji cas. Defile kroz trga u vlastitoj reziji bez pratnje protekao sjajno, kao i sa Trga do Kalemgdana (e ovde je neko krenuo bez ostalih motora pa smo se sustigli sa prvom grupom ali dobro je ispalo). Na Trgu ne znamo gde bi se parkirali i nekako se zbudzismo. Od organizatora RE zaista nikakva podrska sem nesto flasirane vode a samom Trgu. Doduse, ono sto smo videli od organizacije odnosi se na sve, tu je svako sebe organizaovao pa i mi. Nastojali smo da koordiniramo i televizije i nase pokrete i decu, ponesto smo uspeli a ponesto nismo. Na Kalemegdanu smo se uspesno okupili na dogovorenom mestu kod spomenika Zahvalnosti Francuskoj ali su nas deca jos uspesnije zaobisla, voljom nekog nepoznatog faktora...obzirom da smo se sa glavnom organizatorkom sreli na izlazu a da ona nije imala pojma da su deca otisla pogresnim putem jer je i ona posla dogovorenom rutom, upravo prema mestu gde smo ih trebali sacekati!!??

Ako tome pridodamo da nam uopste nisu poslali balone i pelerine za decu koja su nas ispracala ispred Muzeja iako su potvrdili da hoce, onda imamo nesto jasniju sliku u kakvoj smo se neorganizaciji snalazili.

Ipak, sve u svemu, ispalo je lepo, bez incidenata a privukli smo solidnu paznju, sto medijsku, a sto ucesnika i gostiju manifestacije.

Evo par slika dok ne stignu ostali:

Evo upravo sam se vratio u firmu...dobro je, nisu pravili sr*** kad mene nije bilo ;D

Predivno vreme, pravi ljudi i drugari, što bih ja rekao "akcijaši", ispred Muzeja sam izbrojao tačno 50 motora.

Svi smo obukli (khm, u stvari ne baš svi, neki od stomačića baš i nisu mogli ;D ) plave majice "Radost Evrope", svi sa kompletnom opremom, kacigama, upaljenim farovima...i sirenama.

Na Trgu je bilo prvo stajanje, dečica oko nas, pipkaju motore, gledaju, sigurno smo im izgledali malo zastrašujuće :D

Na Kalemegdanu još jedno stajanje i poziranje za zajedničke snimke (Laza, Busman), podelili dečici balone i razlaz...

Sve u svemu, ja sam oduševljen i temom akcije i druženjem i vremenom i kucom MišePei-a ;D i našim devojkama bajkerima koje su nam popravile prosek svojom lepotom ;)

I policajkom koja posle dužeg razgovora sa Vujom pita" Pominjete neke bajkere, a gde su oni??" što je izazvalo salve smeha ;D ;D ;D

Na ovom forumu bre sve sami neradnici i pobegulje. Sreda, prepodne i 50 bikera se vozika po gradu ccc :D :D :D

Šalu na stranu mislim da je sve Ok ispalo, podelili smo balone, deca se obradovala i šta je drugo još potrebno

Evo i koja slika dok ne stignu one od majstora što su slikali

QYcsm_01102008172ee4.jpg

CueH3_01102008173hz5.jpg

Lt5Yc_01102008174he4.jpg

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ajmo fotografi, dajte slike :)

Ja sam zadovoljan akcijom i najvise ponasanjem nasih motorista tokom okupljanja, defilea i pauza na Trgu i Kalisu... Bas sam ponosan na celu nasu 'stvar'. :)

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

Akcija je bila odlicna!!!!

Samo da nas klinci nisu zaobisli... :( ali dobro! Da li se zna mozda kad ce biti reportaza na FOX-u?

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Standardno dobar DREAM TEAM je odradio svoje, vidi se da smo gledali sletove i od malena sanjali motore jer smo u svakom segmentu bili najuigranija skupina, voznja, parkiranje, delenje baluna i cokoladica, ma citava ekipa je bila profi ;) za raliku od organizatora RE koji su bili inficirani starom srpskom boljkom tj. improvizacijom.

Ovaj put smo uspesno izmamljivali osmehe usputnim prolaznicima zbog cega mi je jako drago, za razliku od prosle akije gde smo bili okupani i jedini nasmejani :D

Akcija je bila odlicna!!!!

Da li se zna mozda kad ce biti reportaza na FOX-u?

Imaju vesti na FOX-u u 1800h, pa bi trebalo da bude u njima

I ja sam bio ponosam što sam bio delić vesele ekipe akcijaša.

E ovako smo počeli da se sakupljamo...

09 casova.jpg

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Drugari ja se izvinjavam sto nisam ucestvovala u ovoj akciji jer sam bas od 10-12h imala za mene mnogo vaznija desavanja. Potpisivala sam peticiju na fakultetu jer je opsta ludnica oko bodova,ostanka na budzetu i upisa u sledecu godinu(samo hoce pare ali nece moci)...sutra idem na protest takodje u 10h... Zao mi je a dan je bio idealan! Drago mi je sto je akcija sa nase strane uspela!!!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova
  • Motocikl: 4x4

Drugari ja se izvinjavam sto nisam ucestvovala u ovoj akciji jer sam bas od 10-12h imala za mene mnogo vaznija desavanja. Potpisivala sam peticiju na fakultetu jer je opsta ludnica oko bodova,ostanka na budzetu i upisa u sledecu godinu(samo hoce pare ali nece moci)...sutra idem na protest takodje u 10h... Zao mi je a dan je bio idealan! Drago mi je sto je akcija sa nase strane uspela!!!

Nista, bice ti oprosteno kada zavrsis sa tim, ustedis pare, a mi cemo doci u Obrenovac na gibanicu i pivo...  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja