Dulence 96 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine servisirani karbovi,zamenjene svecice i uradjen servis. Realna kilometraza,ne trosi ulje,pali normalo hladan,bez dima i sl.Prednja guma na 90%,zadnja na 40%. Uz motor idu tri kofera,zadnji i oba bocna (Kappa,ne kinezi). Ugradjen bixenon (120 eur). Sebring izduv,lep sportski zvuk. Imam i zadnje zmigavce samo su skinuti. Lanac je nov,presao 500km. Od ulaganja je potrebno odraditi servis (sto je i normalno pri kupovini vozila). Vlasnik,registrovan do kraja oktobra (mada na nalepnici pise 1 god pa se moze bez neke brige voziti i kasnije).Prikazana cena je bez kofera i nosaca,sa njima plus 200 eur. Presao 81000 km..vlasnik..registrovan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Dulence said: Prikazana cena je bez kofera i nosaca,sa njima plus 200 eur. A koja je to "prikazana cena"??? Hahahaha 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 65 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto se razlikuje nalepnica i registracija? I koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 8, 2020 (promenjeno) Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1997. godište 1.500 € 062 85 34 067 0642582347 Yamaha YZF600R Thundercat WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha YZF600R Thundercat, 1997. godište, Touring, vozilo prešlo 80000 km, Lazarevac. Cena 1.500 € - Motori - Polovni... Promenio Octobar 8, 2020 član Dejan Nešković 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na linku..uvek zaboravim cenu. Na slikama nema tablicu,takbog sam ga fotkao. Ja sam ga preneo,registrovao ali samo na 3 meseca. E sad, u nekim gradovima ti stampaju nalepnicu na period na koji si ga registrovao,a u nekim (Lazarevac) na godinu dana,kao k9d mene,ali oaiguranje vazi samo na ta tri meseca,tj do kraja Oktobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: A koja je to "prikazana cena"??? Hahahaha Kopirao tekst iz oglasa i nisam primetio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovarala bi mi i zamena za neki mali gradski auto,benzin naravno,nesto tipa Pezoa 106..107..Citroen C1..Saxo i sl. Ko ima nekakvu ideju neka posalje ponudu na viber 062 85 34 067 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...