Jump to content

Moto Zajednica

Ispracaj Nordkapp team-a !

Recommended Posts

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Divno jutro, za put, voznju... Iva, Hitman & ja krecemo ka Temerinu da ispartimo Nordkapp-ovce !  ;D

Supeeer ! ispratimo drugare i malo se provozamo ! Hihi ! provozamo malo vise ! Pretvori se u ozbiljnu voznju od zamalo 500 km !  ;D ;D ;D

Nema veze ! bilo lepo dobro drustvo, lep dan, oblaci ko' u Simpspnovima... ! ma uzivancija !  ;D ;D ;D

Malo sam umoran i nemam snage da pisem, evo malo fotki a ostali nek daju doprinos !!!

SRECAN PUT !!! Imate divnu priliku da vidite, upoznate divne drzave i narode ! Bice to jedno veliko i divno iskustvo !

Bravo drugari i samo napred ! UZIVAJTE !!!

Polazak iz bgda

fqGe5_img0896df7.jpg

malo off-road-a !  ;D

pZbg1_img0914wa1.jpg

I stizemo na vreme !

GlVcM_img0917ur8.jpg

Pozdravi pred put

XFt7c_img0925rj8.jpg

Krenuli !!!

0McyF_img0948gd8.jpg

QuCKw_img0956ml4.jpg

Granica

1rQOF_img1100sc7.jpg

i odose !!!  :)

MFBPM_img1103nh5.jpg

idemo kuci

Iva & Hitman

Fjtoi_img1109ka9.jpg

Ko' li je ovo !?!  ;D

3Vjs5_img1112up2.jpg

404.jpg

i jos malo pa stigli kuci !  :)

cT1Gw_img1150om5.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar

oRQDN_img1150om5.jpg

Ovu sliku si postavio samo da bi se hvalio kako ti je kaciga sva od musica   ;D ;D ;D

Cuti, dobro je da ima kacigu...  ::)

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Ma bilo je ... "missing word"! Ima li neka jača reč od fantastično?! Ako je izmisle, javite mi!

Mala intenacionalna ekipa ode na put... Nas desetak ih ispratismo do Bačkog Brega gde se Davor dao u bekstvo bez puštene suze :) Nadam se da će se lepo provesti, mada je vidim već u startu bilo poroblema sa karticama... nadam se da ih to neće omesti u nastavku puta :(

Slike su Mikko kao i uvek ... "missing word" :D Uh, uplašio sam se da ćeš staviti onu kada me je žena zvala ;)

Inače, mikka uvek vozi sa kacigom :) (baš kao što ja uvek telefoniram sa istom ;D ). Bar kada sam se ja vozio sa njim ;) E sad, kojom brzinom u povratku... o tome bi mogla nova tema... I to srednjim tempom kako hitman reče  ;D ;D ;D Time bi se objasnile i one silne mušice... ne daj bože da zavladaju svetom... mikka bi završio u Haagu za genocid nad mušicama ;D A motoras se junački držao sve vreme!

BTW Drago mi je da sam vas upoznao Ivo i Hitmane :) Zaboravih da vam kažem na rastanku. Kao i Kneleta! Ostale sam znao i od ranije, sve "missing word" momci! Vidimo se uskoro na novoj "vožnjici"!

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

oko sedam casova krenu od kuce za temerin da ispratimo nase drugare.Jutro savrseno za voznju i uzivanje,stigao sam prvi nikoga ispred kompiuter sopa nije bilo uplasio sam se da su ranije otisli kad polako poceli ljudi da pristizu,upoznao sam dosta clanova foruma tu oko osam smo krenuli . vznja je bila super opustena ekastra

Miko slike su ti odlicne kao i uvek,evo nesto slika i od mene nisu bas nesto

prvo odmaranje u vrbasu dok su nasi putnici obavljali poslednje poslove u banci z48-DSC050_thumb.jpg y2-DSC050_thumb.jpg xri-DSC050_thumb.jpg t88-DSC050_thumb.jpg m78-DSC050_thumb.jpg hgd-DSC050_thumb.jpg vvs-DSC050_thumb.jpg led-DSC050_thumb.jpg i3u-DSC050_thumb.jpg

drugo stajanje i odmaranje u somborubcp-DSC050_thumb.jpg owc-DSC050_thumb.jpg 67d-DSC050_thumb.jpg 1qz-DSC050_thumb.jpg 3my-DSC050_thumb.jpg o59-DSC050_thumb.jpg hf1-DSC050_thumb.jpg pun-DSC050_thumb.jpg

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

na granici

a3e-DSC050_thumb.jpg cqw-DSC050_thumb.jpg 2zd-DSC050_thumb.jpg qkg-DSC050_thumb.jpg txz-DSC050_thumb.jpg kgd-DSC050_thumb.jpg y4p-DSC050_thumb.jpg ub5-DSC050_thumb.jpg d2k-DSC050_thumb.jpg

kada smo drugare ispratili svaratili smo na cardu u bezdanu gde smo popili sok i kafu malo ocedili i opustili,zatim smo se podelili jedna grupa je otisla za horgos a jedna za novi sad,ja sam bio u toj grupi sto je isla za novi sad ,tu grupu da je policija zaustavila prebacili bi nas odmah u hag kako markone kaze,a mikin motor jede malu decu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D.sve u svemu jedan prelep dan,  voznja i druzenje,a nasim putnicima zelim da na miru bezbedno putuju da se sto mogu vise provedu da svaki dan na ovom putovanju provedu kao da im je poslednji i da nam se vrate zivi i zdravi sa sto vise slika.pozdrav drustvo i vidimose na sledecoj voznji koja ce biti srednja kao ova u povratku kako mika kaze ili  ??? ??? ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja