.milke. 424 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 19.1.2019. at 13:34, .milke. je napisao: Eto, nateraste me na još jedan price drop... Sada je za vlasnike A kategorije i njihove prijateljice cena 69 000, za ostale 73. To je negde oko 583 evra. Preprodavci su mi nudili 530e da ga odmah uzmu, nadam se da neću doći baš dotle. Evo nove cene, sada je telefon 65 000 dinara za motoriste i one koji se tako osećaju (odn. 548e po srednjem kursu nbs na današnji dan). I dalje čuči u vakum foliji, neotpakovan... Srećom nikad nisam kući pa i ne dolazim u iskušenje da ga raspakujem. Eh, i nema opcije uklanjanja posta ako se slučajno desi da se postavi duplo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 19.1.2019. at 13:34, .milke. je napisao: Eto, nateraste me na još jedan price drop... Sada je za vlasnike A kategorije i njihove prijateljice cena 69 000, za ostale 73. To je negde oko 583 evra. Preprodavci su mi nudili 530e da ga odmah uzmu, nadam se da neću doći baš dotle. Evo nove cene, sada je telefon 65 000 dinara za motoriste i one koji se tako osećaju (odn. 548e po srednjem kursu nbs na današnji dan). I dalje čuči u vakum foliji, neotpakovan... Srećom nikad nisam kući pa i ne dolazim u iskušenje da ga raspakujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ode telefon za 560e (66500 rsd), neka ga u zdravlju služi. Zatvaram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...