mitri 1847 Napisano Novembar 8, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Na tržištu motocikala vidimo rastući trend retro modela u ponudi. A ako neko ima istorijsku podlogu i marketinški potencijal za takvu retromaniju onda je to upravo Indian. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Novembar 8, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljivo. Samo ja nisam nigde primetio da ima kod nas da se prodaje Indian... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nislija84 6 Napisano Novembar 26, 2017 U prolazu, 21 postova Motocikl: Triumph speedmaster , Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan taj Indian je originalno napravljen za njihove flat track race i kostao je 50000$ a sad su resili da naprave i street legal verziju to ja taj na slikama i videcemo koliko ce on kostati .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...