demro.st 435 Napisano Novembar 9, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozzdrav ako imate slobodno vreme i volju da se zabavite dobrodošli u kisac 12 novembra od 20hzurka u velikoj sali kc kisač zabavljaće nas dve rok grupe ,,,vecerica i torta, pice po skromnoj ceni dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi se "sloze kockice" vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na facebook-u onaj ambijent...iako poštujem sve narode i narodnosti, nekako mi se ne slažu oni etno motivi na zidovima sa temom moto žurke... Svakako ću gledati da dođem, makar na koje pivo s' nogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na facebook-u onaj ambijent...iako poštujem sve narode i narodnosti, nekako mi se ne slažu oni etno motivi na zidovima sa temom moto žurke... Svakako ću gledati da dođem, makar na koje pivo s' nogu... ne mogu protiv pravila kuce .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na facebook-u onaj ambijent...iako poštujem sve narode i narodnosti, nekako mi se ne slažu oni etno motivi na zidovima sa temom moto žurke... Svakako ću gledati da dođem, makar na koje pivo s' nogu... ne mogu protiv pravila kuce .... Pa menjajte kafanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...