Kiro 153 Napisano Octobar 13, 2016 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u odličnom stanju, bez ikakvih oštećenja, mana, neispravnosti i problema u radu. 2008 godište. U poslednjih mesec dana (od tada mislim da sam prešao oko 1000 km) zamenjeno: - prednje kočione pločice (Nissin) - svećice (NGK) - akumulator (Landport) - ulje u motoru (Motorex PowerSynth, uvek sam sipao to ulje) - filter ulja - zadnje pločice su zamenjene malo ranije, ali su jos uvek skoro nove Registrovan je do Aprila 2017, imam zeleni karton i motor se vodi na moje ime. Jedino ulaganje koje je potrebno su gume - prednja je pri kraju a zadnja je ćelava po sredini. Ukoliko do prodaje ne kupim novi set guma, to se može korigovati kroz cenu. Uz motor dajem i originalne KAPPA nosače bočnih torbi, i fabrički auspuh sa ventilom i sajlicama - dakle sve što je potrebno da se izduvni sistem vrati u fabričko stanje. Na motoru je trenutno Two Brothers Black series auspuh. Kupio sam ga u februaru 2015, u Sloveniji. Ja sam drugi vlasnik, motor sam lično kupio, transportovao ga i uvezao u Srbiju, dakle nije sa placa od preprodavca i slično. U trenutku kupovine na satu je imao 21000km, pokrivenih servisnom knjigom i garantnim listovima od ovlašćenog Yamaha servisa. Svu servisnu dokumentaciju i sve od uvoza što nije ostalo u MUP-u prilikom prve registracije posedujem i predaću kupcu. Takodje posedujem i sva tri ključa. Ja sam do sada prešao sa njom malo preko 24 000 kilometara, uz redovne servise i bez ikakvog problema. Zamene za automobile me ne zanimaju. Od motora dolazi u obzir motor u stanju kao što je moj i poznatog porekla, japanac, mladji od 2008. godišta iz turing klase (najradije FJR ili VFR1200) Cena 5450e 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bomba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...