muljaz 2092 Napisano April 24, 2014 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ima li bilo gde u Srbiji da se kupi ova sijalica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Od kog ti je to motora . Ja sam imao na jednom takvu ali ne mogu da se setim koji je bio . Nisam nigde mogo da nadjem pa sam klasicnu iztu takvu sa dva vlakna obrusio one pipke sto su na svakoj nasoj klasicnoj izrezao jedan mali lim kao taj i navuko preko sijalicu pa zalemio lemilicom.To je radelo dok je bio kod mene . Inace ako ne trazis bas da bude fabricki onda jbg.....jos neku godinu dok dodje do nas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano April 24, 2014 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo od klx-a. Ona standardna sijalica 21W nasa, nece da moze. Ne moze balon sijalice da udje u grlo. Najslicnije bi bila h7, ali ima 20w vise, ne znam da li sme - moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikes...rs/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis za stop svetlo na klx-u ili ????? Pa al ti se ne skida crvena plastika pa je navuci kontra a sa druge strane zalemi . Znam da sam i ja nesto mozgovao ali sam na kraju napravio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano April 28, 2014 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na prednje svetlo. Nasao sam u motobike- u, hvala kwiss. Bolje tako nego da budzim. Sijalica kosta 75dinara, duplo manje nego postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...