Jump to content

Moto Zajednica

Condor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Condor's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Dosta korisnih informacija, obraticu paznju i na to, thx. P.S. Kontao sam kad nesto platis par stoja, da treba i kafu da kuha, ali je za ne povjerovati da su toliko skloni greskama, ako se ne drzis odgovarajucih procedura.
  2. Zahvaljujem, Sretene. Hvala za ove korisne Tips&Tricks, imacu na umu. Inace, vec cuo za ovo da se moment kljuc mora vratiti u nulti polozaj nakon upotrebe, mada za ovaj Snap-on pise da to ne mora da se radi, jer ima neki napredniji mehanizam. Sa sajta: "Wrench features an innovative design that provides consistently accurate readings and rugged, troublefree performance. A unique "split-beam" measuring element provides the accuracy and eliminates the heavy coil spring used in conventional click-type wrenches, which makes for fewer moving parts, reducing friction and wear to a minimum." Ja ga svakako vratim u nulti polozaj, za svaki slucaj.
  3. Hvala puno za preporuku, spredrag, raspitacu se. @đunta Takodje hvala na savjetima, definitvno je to sto si predlozio najekonomicnije resenje (vjerujem da klasicno bazdarenje kosta finu svotu novca). Ako ne nadjem drugo resenje, pokusacu se snaci na taj nacin. Btw, nisam znao da se kljuc rasdesi linearno (da se tako izrazim), ako me razumijes sta zelim da kazem, tj. da se samo mjere pomjere u jednu stranu?! Kontao sam kad se moment kljuc razdesu da vise uopste nije upotrebljiv ni na koji nacin.
  4. FAP radi defintivno, ali daleko je Priboj. Pogledao sam malo sajt Zavoda za mere i dragocene metale ( http://www.dmdm.rs/cr/index.php ), ali nisam nista nasao, trebao bi nazvati pa pitati. Sretene, je li moze info kome si se tacno obratio u JAT-u (telefon, adresa), tj. kod koga si tacno nosio kljuc? Hehe, to je i meni prvo palo na pamet, cisto da vidim da li je totalno rastelovan i da li je bas neophodno bazdarenje. Ali ne znam nikog u svom drustvu ko jos ima moment kljuc, a da je u NS-u. Inace, kljuc je uobicajenih raspona sile, mjeri od 20 do 140 Nm otprilike (2-14 kpm, tj. 'kilograma').
  5. Pozdrav, forumasi. Izvinjavam se sto ovako staru temu dizem iz mrtvih, ali kontam bolje nego da otvaram novu. Naime, zanima me gdje (kod koga) na podrucju Novi Sad/Beograd mogu bazdariti moment kljuc? U pitanju je Snap-on TQFRM14... Ako se smatra reklamom, zamolio bih PM. Hvala unaprijed.
  6. Hvala svima, veliki pozdrav za vas!
  7. Izvinjavam se sto temu vadim iz nafatlina, ali samo zelim da se pridruzim pohvalama - vrhunski tekst za (nas) pocetnike! P.S. Zasto nam se autor iznenada iskljucio iz teme, iako je najavio jos korisnog pisanja!?
  8. Pozdrav svima! Moje ima je Stojan, iz NS-a sam, imam 25... Ne vozim nista (ako se izuzme bicikl ), nazalost, ali nadam se da uskoro hocu! Ljubav prema motorima je od djetinjstva, ali tek sad mi se mozda san ostvari... Vec sam dosta ovog foruma iscitao i uvdio da je prava enciklopedija znanja i iskustva - svaka cast! Sve najbolje...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja