Jump to content

Moto Zajednica

Bora92

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bora92

  • Rođendan 19.01.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zr
  • Motocikl
    BMW K1200S

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bora92's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Može više stvari da bude problem. Neka proveri mali konektor koji se nalazi na samom hladnjaku na bocnoj strani, naravno mora skinuti bocnu plastiku. To je senzor radilice i znam za dva slučaja da su imali problem sa tim dzekom, gubio je spoj, nije bio dobro udzekovan. E sad pitanje je da li se ugasi od jednom, kao da si ga na ključ ugasio ili varira ler, trza pa ugasi? Može da bude ler motoric, koji dozira vazduh u "airbox", bude prljav ili desi se da rikne.
  2. Bora92

    BMW K1300 s

    Evo šta piše na kutiji od sijalica
  3. Bora92

    BMW K1300 s

    H7 idu u k1200s, kineske su kao i većina, ali je ok kvalitet. Ako ti nesto znaci mogu ti kutiju slikati, ali realno ništa ne piše na njoj pametno. Ne treba uzeti prejake neke budzevine da ne izgore far.
  4. Bora92

    BMW K1300 s

    Pozdrav drugari. Ja sam ubacio prošle godine led sve tri sijalice. Prezadovoljan sam, nema greške, lepo bacaju svetlost.. Dugo retko i palim
  5. Sa dijagnostikom se radi na modelima sa novijim abs-om,od 2007god, tj mora dijagnostika da izvrti pumpu,bez nje ne može,taj abs na oko izgleda slicno kao od auta. A kod starijih modela se može uraditi bez dijagnistike sa malom pripremom. Butni je ispoštovati redosled liftiranja i paziti da ne povuče vazduh. Treba oko pola litre ulja. Ja sam odradio zamenu jesenas. Sipao sam motul dot5 neki pojačani bas za abs sisteme
  6. Pozdrav drugari. Posedujem k1200s 2007god, 68000km na satu trenutno. Motor me je oduševio u svakom smislu, pre njega sam vozio japance do duše posle stare cbr1000f4 samo r-ove. Sasvim je drugačiji od japanaca, drugačiji zvukovi, drugačiji rad, ponašanje motocikla. Ove sezone sam prešao oko 9000km, lepe vožnje. Motor zahteva održavanje, većinu stvari ako se i malo razumete možete sami odraditi. Kod mene sve funkcioniše. Esa je bila blokirana zbog smešno kvara, instalacija je bila pokidana ispod prednjeg vesanja, to je boljka od 1000din. Rešeno! Abs, zamena ulja je komplikovana pa neka to uradi neko ko zna, 50e. Svećice se lako menjaju fora je sto mora da se skine hladnjak, 16 ključ samo tanja gedora duboka sve rešava. Najskuplji kvar je menjač i kvačilo (korpa), ali rešava se i to, ima delova da se nađe. Imali su opoziv za zadnju flansnu (glavcinu) fabricki je aluminujumska, posle ubačena čelična. Spaner lanca bregaste je problem fabricki, u glavnom je na svakom ubačen doradjeni koji spanuje lanac kako treba. Moja jedina zamerka je malo grublji menjač. Inače fenomenalan motor za vožnju i u paru i sami. Kočnice su mu brutalne, vrlo lako i brzo dostiže krajnju brzinu. Ime dosta nm i povlači lako iz bilo kojih obtaja. Vrlo jaka i dobra svetla, koferi fabricki su prosirivi. Ko je vislji od 180 cm sa fabričkim vizirom će dobijati malo više vetra, predlažem deflektor ili povišeni vizir. K1300s jeste rešio neke probleme k1200 ali i on ima svoje boljke naravno kao i svako vozilo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja