Jump to content

Moto Zajednica

Zoran_R

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Zoran_R

  1. Policajac na motoru je oboren. Možda nisam dobro video, ali policijski BMW je u ravni ostrva sa automatima za benzin i dizel na samoj NIS pumpi. Nešto pre Gazele prošli su prateći kolonu vojnih vozila.
  2. Poštovani prijatelji, predložite mi crash barove, gde bi čovek i montirao iste te razveo instalaciju za maglenke koje imam? predlog za crash barove sa optimalnim odnosom cene i kvaliteta. Hvala unapred.
  3. to je pančićev vrh na Kopaoniku
  4. Pоštovanje, pozdrav svim ljudima, zaljubljenicima u ovaj vid relaksacije. Molim za mišljenje u vezi sa izgledom Seba rol barova, bojom... Takođe, pročitao sam preporuku za blatobran i štitnik lanca. Maglenke? Gde da nađem maglenke pristojne cene sa montažom? Nisam zadovoljan svetlom na Honda NC750XA, posebno u tunelima u krivini, koji nemaju rasvetu. Na takve sam naišao u ovčarsko-kablarskoj klisuri, jedan od dva. I na putu tunel Sozine( Sutomore)-Petrovac na moru.
  5. Beograd-Smederevo, Grocka- Smederevo ima dva seta kamera na rastojanju od cca 3km... potom ima na Smederevo-autoput... da li i šta snima na motoru? Po dve su kamere, što znači da ona koja snima u dolasku, može da slika tablicu motora u odlasku... da li sam u pravu? Prvi put idem tamo, neće valjda...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja