Jump to content

Moto Zajednica

Dusan Petrovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dusan Petrovic

  • Rođendan 14.03.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Kawasaki GPZ 500S

Poslednji posetioci profila

35 profile views

Dusan Petrovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Hvala jos jednom. Danas sam stavio drugi i za sada sve radi kako treba
  2. Hvala na pomoci. Jel zna neko servis u Novom Sadu koji radi to?
  3. Provericu. Sad sam izvadio svecice i jedna je suva a druga garava. Zna li mi neki objasniti sta je do elo do toga? Evo i slike
  4. Hvala, probacu u ponedeljak da kupim drugi pa javim sta se desava.
  5. Sad sam skontao da gorivo iz slavine ne curi... Tek kad sam skinuo,predpostavljam, vakumsko crevo sto ima metalnu kuglicu na drugom kraju je gorivo krenulo. Jel to normalno ili je problem sa slavinom ili cepom rezervoara? Predpostavljam da to moze da objasni zasto se motor ugasio i nije hteo da upali posle. Jos samo da skontam zasto stalno vergla. Jel moze nekako alnaser da se testira ili samo da se kupi drugi pa da se tako vidi da li je ispravan i da li je u tome problem? Jer kao sto rekoh i brava mi je sumnjiva.
  6. E da zaboravio da napomenem da sam i svecice promenio... I nije mi jasno zasto je desetak minuta u leru lepo radio i onda poceo da se gusi.
  7. Pozdrav svima! Pre svega samo da kazem nov sam clan i prvi put pisem. Nisam strucnjak za mehaniku motora tako da ako pobrkam neke izraze nemojte zameriti Pre mesec dana sam kupio Gpz500s 92 godiste, motor je solidno radio i dobro palio ali se videlo da je zanemaren u pojedinim delovima tokom godina pa sam skinuo servisnu knjigu i krenuo da sredjujem stvari. - Pustao je ulje na dekli ventila i dekli paljenja, pa sam zamenuo dihtunge - Flisovao je ulje na srafovima od metalnih creva za ulje,sredio sam i to - Reparirao slavinu za gorivo i promenio crevo - Stavio bakarne prstenove izmedju grane auspuha i motora jer su falili - Zamenio ulje,filter ulja i filter vazduha -Stavio nov akomulator E sad, posle svega toga prvi put malo je teze upalio (predpostavljam dok nije povukao gorivo) i radio je normalno nekih desetak minuta kada je motor poceo da se gusi i na kraju se ugasio. Posle toga uz pomoc choka je na muku upalio i radio na nekih 2000 obrtaja ali cim sam probao da smanjim choke motor se ugasio. Pokusavao sam da ga upalim ali se desilo sledece. Pustio sam start dugme ali motor je i dalje vrteo, pa sam probao da prekinem na killswitch ali nista. Okrenuo kljuc na off ali i dalje je vrteo,izvadio kluc i dalje isto. Na kraju sam morao da otkacim kablove sa akomulatora i sada kad god pokusam da ih vratim motor krece da vergla. Ono sto znam pre svega ovoga jeste da si mogao izvaditi kljuc iz brave dok motor radi i on bi bez problema nastavio sa radom. Iskreno ne znam sada odakle da pocnem i da budem iskrem ni samopouzdanje mi vise nije na nivou jer imam osecaj da je sve bilo ok dok nisam ja krenuo da diram... Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja