Jump to content

Moto Zajednica

Zvrk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Zvrk

  1. En500A do 1993 god. ima disk od 270mm, En500B 1994 god. sa žičanim točkovima kao i C model posle imaju disk od 300mm. Ako si naručio disk preko Louis-ovog kataloga, tu je problem, jer je u katalogu greška.
  2. MOTUL 15w50 polusintetika, ne troši! 3L - 3000din
  3. A, možda i promeniš mišljenje pa kupiš motor! POZZ!
  4. Pozdrav i srećno sa kupovinom!
  5. Proveri da li ti možda ne pušta antifriz na mestu gde se konektuje crevo sa glave motora prema hladnjaku (imaš dva takva creva pored svake svećice po jedno) pa obrati pažnju na stranu sa koje ti se pojavljuje curenje. Možda bi ti bilo zgodnije da skineš rezervoar da bi mogao bolje da vidiš?!
  6. Ta rupica vodi do svećice (do njenog dela iznad glave motora) i služi da kroz nju izadje voda ili tečnost koja bi se našla oko svećice npr. usled pranja motora,vožnja po kiši, kondenzat ili možda ulje kao i antifriz usled nekakvog kvara! ???
  7. Ajd javite kad dodje na praksu da dodjem da dam krv..al ova da mi trazi venu! ;D Za tebe imamo specijalnog tragača vena! Fin, i zna da napipa.
  8. Baš ga briga on je kuratista?!
  9. Pozdrav svima na forumu! Ja sam Pedja iz Valjeva, trenutno bez motora ali ne gubim nadu u bolje sutra.Mislim da cu do proleca kupiti neki motor.Dobro vam dosao!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja