Jump to content

Moto Zajednica

enduro for start

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Arilje
  • Motocikl
    kawasaki kmx 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

enduro for start's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Evo da se javim ovde jer je tema aktivna. I ja sam nedavno trazio slican motor i kupio kmx125. Nisam video taj model nikad uzivo i kad sam ga kupio odusevio me. Ne zato sto je u dobrom stanju nego generalno motor lepo izgleda. Dosta je robusniji nego sto sam ocekivao. Definitivno nije igracka. E sad kdx je jos i jaci u tom smislu.
  2. Trenutno je na operacionom stolu, ali nema veze stavicu neku sliku.
  3. Pozdrav. Da li moze neki savet u vezi motora kmx 125. Kupio sam ga pre neki mesec kao neispravan pa sam sad dobio malo vremena da vidim sta dalje. Kupio nov klip 55mm cilindar razbusen. Kada sam ga sklopio upalio je sve bilo ok. Ubrzo je poceo da dimi vise nego sto treba pa sam zakljucio da su semerinzi na radilici losi. Danas sam rastavio masinu i tu vidim da je jedan od magneta pukao na pola i malo se iskrzao na pukotini. Da li je to veliki problem tj da li treba da se menja? Da li ti magneti sluze za struju na motoru ili i za varnicu?
  4. Milan iz Arilja. Nedavno kupio kawasaki kmx 125. Moze se reci raskod od motora, bio 450 evra. Svasta nesto mu fali nesto sam sredio nesto nisam. Nadam se da cu ovde dobiti kakav savet. Mozda i neki polovan deo nadjem.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja