Jump to content

Moto Zajednica

Mator_a_nov_Bg87

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki Er6n

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mator_a_nov_Bg87's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav drugari, nadam se da su mašine uglavnom sređene i spremne za lepe dane. Elem, da li neko ima neki kontakt za nekog plastičnog hirurga? Imao sam neko proklizavanje, pa bi trebao da okrpim/prefarbam bočnu plastiku, da zakrpim puknutu masku fara i eventualno da se malo nekako učvrsti km sat jer je i on malo raskačen... Ide mi uskoro registracija pa bih da pokrpim to kako bilo, da se ne jurcam sad sa delovima. Bio bih vam zahvalan
  2. Hvala Bane, da da na to sam mislio,samo polugice. Provericu sa njima tamo
  3. Pozdrav svima, treba mi mala pomoć, da li neko mozda ima na prodaju, ili zna gde mogu da se nađu fabričke poluge kvačila i kočnice za er6n 2006. god?
  4. Sipam nekad 95 nekad 100 na NIS-u, i nisam primetio da mi to pravi neku razliku u potrosnji. Po gradu mi troši minimun 5l, nekad i više naravno, zavisi koliko ga zavrćeš. Što se tiče nosača i kofera to ti stvarno ništa ne znam, jer sam to sve dobio uz motor kad je kupljen pa se nisam bavio time. Mada realno to ti sada u početku valjda i nije toliko neophodno, bolje uloži u opremu. Aj pa javljaj utiske kad stigne!
  5. Pozdrav Bane, evo ovako, situacija nam je prilično slična, ja sam visok oko 186 i nemam nikakve zamerke ni na udobnost ni na položaj sedenja, a po meni ljudi naše visine se i vizuelno sasvim lepo uklapaju. Takođe, i ja moj er6n najviše vozim po Beogradu, gradske gužve itd, znaš već kakav je saobraćaj ovde, i sjajan je za to. Što se tiče ova druga dva, to su drugi tipovi motora, tako da to već moraš sam da rešiš šta više voliš, naked ili touring. Eto neko moje skromno iskustvo, nadam se da će prevagnuti u pravcu er6n. Srećno!
  6. Pozdrav, nisi ništa manje zakasnila nego ja... Šalu na stranu, evo i ja sam baš od skoro ponosni vlasnik jednog er6n
  7. Ma naravno, više se ja malo šalim na svoj račun, hvala i dobro našao!
  8. Hvala Nikola, i ja tebi želim isto naravno vidimo se na drumu, i ako imaš neku preporuku za dobrog majstora na nbgd, samo piši
  9. Eh sad, nemoj tako ja u HN mnogo više puta, i opet ću! Sjajan je zaista a tek se upoznajemo.. Hvala ti, takođe i uvek dobro došla u Bg!
  10. Hvalaaa jeste, stvarno je tako, to je takođe bio jedan od kriterijuma, jer znaš i sama kakav haos zna da bude po Bg-u, provlačenje je spas
  11. Pozdrav svima, Kao što i moje korisničko ime kaže, i ja sam jedan od onih starijih početnika, (33 god), bar kada su ozbiljnije mašine u pitanju. Od pre neki dan sam ponosni vlasnik jednog prelepog Kawa Er6n 2006, i mogu vam reći da sam uzbuđen i srećan kao malo dete! Znam da to nije ništa spektakularno, ali ja se osećam kao da je novi Panigale, jer je moj i ja sam presrećan, siguran sam da svi znate taj osećaj. Da ne dužim više, za početak toliko, pa ćemo se družiti i daviću vas sa početničkim pitanjima! Uzdravlje!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja