Jump to content

Moto Zajednica

Mj Ah

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Faza kupovine

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mj Ah's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ekipo, Zanima me da li ima neko od vas polovni levi retrovizor za beverly 500, skuter je 2004. godiste. Takodje bih bio zahvalan ukoliko mi kazete gde bih u Boegradu mogao da pogledam da li ima polovnih. Hvala unapred !
  2. Hvala puno Lazare. Glavna namena će biti odlazak na fakultet, ali na drugom kraju grada, kao i neki izleti u okolini BG. Planiram da mi bude primarno sredstvo, kako ne bih morao uvek kola da uzimam mojima.
  3. Pozdrav svima, Želim ukratko da se predstavim. Zovem se Matija, imam 19 godina i trenutno sam brz skutera, tj u fazi kupovine svog prvog. Studiram FON i radujem se ulasku u svet dvotockasa. Dopunjujem sve kad kupim skuter.
  4. Pozdrav svima, Poslednjih mesec dva po ceo dan visim na forumu, čitam razne teme i uživam. U procesu sam polaganja A2 kategorije i planiram u narednih 15ak dana da kupim sebi skuter. Iako tek polazem, imam nekog iskustva i vozio sam pomalo Beverly 250cc i Scarabeo od 200cc. Planiram da za skuter dam oko 1500€, max 1800. Mnogo mi je skutera uslo u izbor, ali kako se ne razumem previse, ne znam sta da gledam. Da li je velika razlika izmedju skutera 2000. i 2006. godiste? Ono sto sam video na oglasima je sledece: Burgman 250 Majesty 250 T Max 250 Liberty 200 Beverly 250. Da li imate nekog majstora da mi preporucite, kome bih platio i ko bi otisao sa mnom u toku jednog dana da pogledamo par komada, koji su u blizini Beograda? Takodje bih bio zahvalan ako ima bilo ko da me posavetuje oko godišta i kilomettraze, iako sam svestan da ne smem uvek da verujem. Rado bih otisao i sa nekim od vas sa foruma, koji bi mogao da mi za odredjeni skuter kaze da li ono najosnovnije valja. Hvala svima unapred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja