Jump to content

Moto Zajednica

Velja97

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Трговиште
  • Motocikl
    Yamaha DT 125lc

Poslednji posetioci profila

164 profile views

Velja97's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Хвала ти на оваквом објашњењу..Имаћу то у виду кад будем ишао да гледам мотор..
  2. nikola1234.. То сам приметио, не смета ми то толико.. Мени мотор углавном треба за макадам, тј вожњу ван асфалта, тако да мигавци и остало ми и не треба..Занима ме какви су ти агрегати од 600 кубика, да ли имају неку ману и тако то..
  3. У питању је овај Мотор..
  4. Могуће..Ја тренутно имам Yamahu DT 125lc 1982 годиште..Имам је већ две године и задовољан сам за сада, нисам имао неких већих кварова, углавном је возим ван асфалта..Али хоћу мало за промену да узмем неки јачи ендуро, па ми је запала за око једна Yamaha, која се налази у Белој Паланци, Пиротски округ..У моторе се разумем донекле, трудим се да сваког дана научим нешто ново..Никад нисам имао искуства са већим кубикажама, па сам зато хтео да се мало информишем на овом форуму у вези тог модела..
  5. drumskalisica..Онда смо се лоше разумели..Од самог старта је ова конверзација кренула у погрешном смеру..Није требало тако..Моја је грешка, нисам схватио одмах како овај форум функционише, и извињавам се због тога..Иначе сам из Трговишта, то вам је крајњи југоисток Србије ради лакше оријентације, близу Врања..
  6. Људски је неком помоћи и изаћи у сусрет..Кад некоме станеш на путу да помогнеш, јел га прво питаш да ти да податке, или му прво помогнеш ако можеш, па се после упознајте..Све у свему, хвала вам..И поздрав..И срећни вам предстојећи Ускршњи празници..
  7. Не знам ко је овде некултуран..Називаш ме "Сине", а старији се од мене пар година, још ми као и дајеш домаћи.. Изгледа да си овде једино ти некултуран, а по твом писању бих рекао да си мало и дрзак, мало више, али добро, за ово "Сине" уживо не би добио овако фин одговар ;-)..Не знам у чему је проблем, лепо пише испод мог имена да сам у "пролазу", тј не бих да остајем на овом форуму, па исто тако и не бих да остављам своје име, презиме и остале податке..Питао сам вас само за мишљење у вези овог модела, ништа више од тога..После тога сам планирао да угасим свој налог, и то је то.. У сваком случају хвала вам на ничему..Мотор ћу свакако купити.. Поздрав..
  8. Ајде ти ако немаш шта да ми кажеш у вези овог модела, онда гледај своја посла..Зашто мораш да знаш одакле сам и ко сам..? Своје податке сам оставио кад сам се пријавио на форум и сматрам да је то довољно..
  9. Здраво друштво.. Занима ме ваше мишљење о Yamaha XT600 1992 годиште..Већ дуже времена се размишљам да купим тај мотор..Сад сам наишао на један леп примерак, па ме занима ваше мишљење и ваша искуства о овом моделу..Какав је мотор, какав му је агрегат, какав је за одржавање итд.. Хвала вам у напред на одговорима..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja