Jump to content

Moto Zajednica

Gonefishing

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Belgrade
  • Motocikl
    Xciting 250

Gonefishing's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, da li je iko imao iskustva sa Kawasaki j300 modelom. Nude mi ga za dug i ne znam nikog ko ga ima ili ga je vozio. Ovaj model je 2015to, ne izgleda lose prešao nekih 15000. Ako je tema za model vec načeta izvinjavam se, nisam našao... Hvala unapred.
  2. Hvala svima,na preporukama, na savetima pa se vidimo na putu. Motor je odličan. Pozdrav
  3. Evo posle mnogo proba ipak sam se odlučio za xciting. Presudilo je to što ga kupujem od burazerovog drugara, što je učinjena cena, mala kilometraža i jedan vlasnik( kupio nov u srbiji). Pri tom je 2008.mladji od svih motora koje sam gledao. Hvala na informacijama. Staviću slike čim ga danas preuzmem. Pozdrav svima.
  4. Ljudi hvala na odgovorima, gledao sam par motora u protekla dva dana i sad tek ne znam šta bih uradio. https://www.polovniautomobili.com/motori/10315908/aprilia-aprilia-atlantic-250 Da li neko zna ovaj motor? Da li da idem u Vršac? Probao još dva kymco i bolje mi je ležao od AA. Verovatno zbog većih točkova. Pogledaću još neke sa oglasa pa ću se odlučiti. Ako ima neko neku preporuku. Još jednom hvala na odgovorima i strpljenju.
  5. Pozdrav svima, imam par pitanja u vezi kupovine polovnog maxi scootera a ne znam da li je bilo komparacije za koju ja tražim savet. Moje nedoumice su u vezi kymco xciting i aprilie atlantic. Oba motora sam probao, oba su 250 cc. Dopadaju mi se i jedan i drugi. E sad : 1.Koji je manje kvarljiv i koji su delovi jeftiniji(dostupniji). 2. Koji je bolji za duža putovanja(200km) 3 . Koji je servis dobar za njih na Nbg ili Zemun 4.Neka preporuka Motor mi je potreban i za grad i za vikend ture u dvoje. Visok sam 195 i 110kg, i nemam nameru da vozim prebrzo. Hvala unapred na savetima i odgovorima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja