Jump to content

Moto Zajednica

Woif

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Wonderland

Poslednji posetioci profila

3506 profile views

Woif's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

Status člana

Pregled svih promena statusa od člana Woif

  1. Kaznjen voznje motora bez odgovarajuce dozvole, ja posedujem  a2 a motor je A. Citam u resenju da mi je kazna izrecena novcana, zabrana upravljanja na 8 meseci i 14 poena. Pitanje glasi, da li ja mogu da polazem druge kategorije tipa C?

    1. Prikaži prethodne komentare  9 more
    2. sicilijano

      sicilijano

      Ja sam imao jos goru stvar .. ma da mi nikad nije stigla presuda i da nesto platim deda izburgijao valjda... i zbog svega toga sam se raspitao za sve to oko polaganja i koliko sam razumeo ti imas prava ako si npr. dobio kaznu za motor i upravljanje smes da vozis b ili bilo koju kategoriju tj oduzima se samo ona sa kojom si napravio prekrsaj... a sto se tice polaganja trebalo bi da mozes da polazes bilo koju drugu kategoriju... nemoj da me drzis za ovo su neke informacije koje su stare bar 2 3 do 4 godine mozda se nesto promenilo. :/

    3. Maximus1

      Maximus1

      Sicilijano u pravu si da kada je mera zabrane za A kategoriju da moze da vozi bilo koju drugu kategoriju ali NIKAKO NEMA PRAVO DA UDJE U PROCES OSPOSOBLJAVANJA KANDIDATA ZA VOZACA BILO KOJE KATEGORIJE, ide mu prijava i placa kaznu 15000 do 30000 ako ne kaze auto skoli da ima meru zabrane a krene sa obukom. A na polaganje ne moze ni da izadje jer se za svakog kandidata pre polaganja radi provera da li je pod zabranom ili ne. Ne govorim napamet, vec pricam ono sto je po zakonu jer se bavim ovom delatnoscu.

    4. sicilijano

      sicilijano

      @Maximus1  okej hvala na informaciji da budem upucen al da mi nikad ne zatrreba :care: 

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja