Jump to content

Moto Zajednica

ws_woolf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    222
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: ws_woolf

  1. Pozdrav, nisam bio jedno vreme aktivan na forumu jer sam poceo da vozim spediciju. Samim tim nisam ni motor vozio, jako slabo. Mozda sam je 20 puta na glavu stavio pa je i dalje kao nova, mozda neko drugi da ti kaze iskustva...Ulje u motoru mi je i  zuto ;)

    • Sviđa mi se 1
  2. pre 18 minuta, Nenadbg88 je napisao:

    Jel ovo iz onog putopisa o Srbiji, jagnjetini i pivu? emoji4.png

    Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
     

    Jes vala to su slike vec blizu kuce :)

  3. Vidoh K2 ... bas sam pre neki dan polirao vizir sa K2 Doctor Lamp evo mogu ga preporuciti slobodno ispalo je dobro. Krenuo sam sa vodenom gradacije 800 do nekih 2500 i posle pasta.

     

    2cqjsjr.jpg

     

    2z3oyfo.jpg

     

     

    • Sviđa mi se 1
  4. Zasto ti u oglasu na polovnimautomobilima stoji da bi je menjao za k1,2,3 1000 ako ovde kazes da si nasao mladju i da je zato prodajes?:stabre: Msm samo da pitam malo zbunjuje :) 

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 2
  5. pre 1 minut, Svaler je napisao:

    Vozio sam jedno vreme fullcross KTM sa 40ak konja i znam kakvo je to zlo pa ga prodao.
    Nego nije to tema, treba mi motor za što više stvari a ne samo za jednu :)

    Prosto i jednostavno kupis onda par motora svaki za svoju stvar, jedan nikako ne moze sva ocekivanja da ispuni koliko god se mi trudili takav motor da pronadjemo :) Najvise bih volio da ima jedno 170 konja da trosi ispod 5 litara da moze da se zalegne u krivinu, a i da se krstari na dalje ture. Da mogu da sidjem sa asvalta i da je registracija 15 hiljada :lol:

    • Haha 1
  6. pre 2 minuta, Svaler je napisao:

    Шта знам, на конто ове приче од горе...
    Нисам још пробао тог 900 па не могу да причам, али Fazer је по мом мишљењу way way better за моје потребе.
    Чак размишљам о неком преласку на 1000 пошто ми некако и не иду бочни кофери на 600.
    И овај ми је кул - боље иде, већа путна брзина, мање троши, мање вибрира, не размишљам о уљу, ок положај седења за моју висину али ми фали товарног простора.
    Хмм, дал би 1000 то решила, питање је сад.

    Ne stoji ti lose ni onaj nsr :lol: setio sam se moje rs125 morao sam malo da gledam na youtube kako idu. Pa sam posle gledao rs250 da me pukne malo vise :jee:

  7. Sta znam mozda sam ja blesav, ali se ne bih slozio da ova guma moze da zalepi u krivini kao neka touring...Otkud znam to je sad od coveka do coveka, pogledajte posle voznje dali terate gumu do same ivice, ja teram :)

  8. Msm verovatno je neko i vozio afriku,xtz...ili nesto slicno. Ajde da ne poredim bas sa 1 cilindrom nego 2.To je bre motor visok za to je namenjen teziste mnogo vislje.E al zato tdm pegla krivine a ono malo jace da oboris boga mi ne znam... :jee:

  9. Pre 9 sati, Alekre je napisao:

    Ma kakvi, kad naiđem da peru ulice, ja radim polukružno, idem obilaznicom kući, mada putevi kakvi jesu više su za ADV gume nego sport touring. Ovaj Pirelli je i namenjenja da gazi po asfaltu a da se ne raspadne kao što se klasična raspadne. U inostranstvu su oko 220 eur. Kod nas, verovatno ih nema ili su 300 eur.

    Nemoj pogresno da me shvatis ali msm da kad bi s tom gumom legao u krivinu, kao sto to radim sa MPR3 bilo bi cao pa pa...E sad da jos vozim super tenereu pa sa 100 na sat samo skrenem u njivu, bila bi druga prica... tdm je touring motor, moze malo negde da teras ali nema on u sebi aman bas nista vezano za neki off.

    • Podržavam 1
  10. Strasan motor...rekao sam ja to i @Savan-u jednom prilikom :) Inace ajde sad malo da skrenem s posta ponele me emocije jbg... Skoro sam izao za bg svaki dan u bolnicu Svetoga Save kod oca i vidjao sam jedan izmedju autobuske i zeleznicke stanice popet uz neki plato plavo beli kao iz radnje da je izasao. Kada se parkiram na parking kod autobuske prvo idem da ga vidim pa posle kod oca...Gleda me keva jedan dan,pa sta radis to? Reko nista samo da vidim malo :) 

    • Sviđa mi se 3
    • Haha 3
  11. Pre sat vremena, bdada je napisao:

    To je to ali fals i original se razlikiju u nijansi plave boje na kutiji,a kada se tuba otvori sam silikon (original) izgleda kao crni metalik,ima neke sjajne tackice na suncu

    IMG_20181025_123021.thumb.jpg.ec4fad3edfcd372608d7dcd83c93db97.jpg

    Videcu bas kuci kad otvorim na kutuiji ima ona delmaxova nalepnica zemlja porekla Nemacka uvoznik delmax, sve na nemackom pise. Bas cu da vidim ima li tih tackica.

  12. On 21.10.2018. at 14:11, bdada je napisao:

    Ja sam to odradio Reinz silikonom pre 5 god. i jos uvek drzi, jedino je sranje sto se pojavio fals u prodaji.

    Nasao sam u delmaxu neki victor reinz, plava tubica oko 800 dinara je to malo pakovanje. Posto rece da ima dosta falsa pa reko da vidim dal je to to?

  13. pre 9 minuta, ThePainkiller je napisao:

    Fabricki termostat vec ima rupu, nema potrebe dodatno ga razbusivati. Sto se tice silikona, bdada je spomenuo Reinz diht masu. Za te stvari je najbolji. Proveri prvo u kakvom stanju ti je gumica koja zaptiva poklopac kucista termostata. Vrlo cesto se ona izdeformise pa tu pocne antifriz da curka...

    Ima i od stojadina fabricki rupu pa ga opet buse :lol: Pa gumica bas i nije u nekom stanju ali opet gde naci drugu? Jer ta masa na temperaturnom rezimu takodje?

  14. Dobro pitam jer neko i busi, pa dal ima neko iskustva s tim... A zalepio sam ga ebo sam mu mamu ima da placem dok sve to skinem operem alkoholom i premim za sledece lepljenje.

  15. Pa i meni je drzalo celu sezonu tako zalepljeno. Bili smo u neku jednodnevnu voznju sad pred kraj i sudradan vidim niz levi cilinder koju kap. Reci mi jer si busio termostat ili nisi? Znam da je veliki pritisak unutra, znaci ostaje opet lepljenje...

  16. 25poizm.jpg

     

    Malo smo se juce igrali pripreme radove za sledecu sezonu :D Nego kuciste termostata mi je bilo procurelo pocetkom ove sezone,pa sam ga zalepio onim crvenim temperaturnim silikonom. Drzlo je celu sezonu i sada opet vidim pocelo da kapljuca. Ima li neko kakvu ideju za to resenje mozda neko ima da proda?

    • Podržavam 1
  17. pre 9 minuta, AleksaDeda je napisao:

    Ja vec drugu sezonu koristim Petronas Linx 4t 15w50, cena je oko 680din/1L... ako je neko zainteresovan da uzimamo na vecu kolicinu, cena moze biti jos manja ...

    Da si se ranije javio...porucio sam vec onaj elf nagovorili me mangupi :)

    • Sviđa mi se 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja